regali batırdım :)

Mersin İl Temsilcisi
sen böyle akıl alıp uygulamaya devam edeceksen peşinen söyle de kendimiz yormasak yani... anladın sen onuuuu

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cuma boş oluruz namazdan sonra ara neymiş derdi bakarız
bu arada ben kurye değilim

çok iyi olur sabahda ben uskudara ruhsatımı almaya giderim verirler inşallah aslında sabah musait olsaydın daha ii olurdu benım ıcın ama sen bilirsin bulmuşken kaçırmayalım :)
benim cep 0505 514 50 72 istersen seninkini özelden yazabilirsin bana

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Vah zavallı motosiklet vah! Yahu kimden aldın bu motoru? Arayıp sorsana eski sahibine; soğukken nasıl çalıştırıyormuş? Mutlaka bir şeyleri eksik ya da yanlış yapıyorsundur!

şaka gibi bi başlık bu...

Allah hepimize akıl fikir versin.. insallah sen de tez zamanda haleldersin sorunu..

Shakulin

bu gun arkadaşın tavsiyesi ile bujiyi söktüm gerçekden kapkara olmuş uçları ..
akşam aküyü teslim almış dolu sonra şöle yapacağım ..
jikleyi açıp marşa basıcam çalışırsa ii çalışmassa akuyu sokup yarınkı arkadaşı beklerım artık

motoru batırdım ...
malum hiç bişi bilmeden yeni aldım 2. el
sanırım motoru boğdum başta bu halde akuye de yuklendıgım için bitti doldurtum ama birinden aldığım cesaretle rolantisi ile oynadım yine akü bitti , hehe eğimliken motor yağına bakdım tabi 0 gösterdi bende gidip yeni yağ aldım alahdan doldurmadan biri olmaz dedide durdum
şimdi rölanti ayarı bozuk ne yapmma lazım akücük hemencecik bitiyor bu normalmidir çözüm nedir ya garajdan çıkarabilsem servise filan götürüp baktırcam , allah aşkına biri nasıl çalışcanı kısaca anlatsın once jikleyi çek sonra direk marşa basmı yoksa basarken gazda verilcekmi vs...
bide sultançiftliği gop. dan bir allahın kulu varmı bana yardım etcek bunaldım valla , araba daha mı kolay ne :queen: :queen: :pr: :pr:

Kardeş; Allah yardımcın olsun :)

benim numaramda 05392518484 ve05422696864 ne zaman müsaitsen ara bi bakarız

hallettim sonunda bana bujiyi sök temizle diye arkadaşım uğura sevgilerimi sunuyorum :) sabırla bana ki hayatında buji görmemiş adama onu msn den anlattı ve yaptırdı harikasın:):rendeer: :rendeer:
şimdi çalışıyor ama sanırım rölanti ayarından boştayken çalışırken durmaya başladı rölantiyi ileri aldığımdada egzosdan patlamalar gelmeye başladı bu normal midir? daha yapmma gereken ne kaldı :) servis demeyin ona gidicem eninde sonunda ama bilgim olsun diye soruyorum ...

hadi hayırlısı bakalım umarım bir daha sorun cıkarmaz

arkadaşım allah kolaylık versin valla yani yerinde olmak istemezdim:pale: kurtulursun inşallah bu sorunlardan

msn tamir servisi süper birşey bu

regal regal olalı böyle zulüm görmemiştir..:)

...............x daha az tereddüt eder ve fikirlerinden korkmaz. Saygı ve saygınlık erdemlerine,, ayrıca sürü erdemi olan hiç bir şeye sahip değildir. Sıradan biri olmak onun için tatsız bir şeydir.Kolay iletişim kurulamayan biri olduğunu bilir. Önder olamıyorsa tek başına ilerler. İçinde yüceltmesi, ya da suçlaması mümkün olmayan bir yalnızlık taşır.....

ben sordum motora keyfi yerindeymiş nede olsa sürekli tatilde , uyuyor garajda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar