- Konu Yazar
Kaza yapan arkadaşımız Catdog un Regalini dün aldım ve bugünde ruhsat işlemlerini hallettim ama dünkü denemelerim sonunda yola çıkamayacağıma karar verdim ve otoparka bıraktım.
r: Zaten 8 ders vereceklerini (yada öğrenene kadar) iddia eden kursun 5 ders vermesi ve bu dersinde 2 sine hocanın gelmemesi yüzünden doğru dürüst bi eğitim vermeyen bi kursun (Kadıköy Görsel) öğrencisiydim. Yaklaşık 2 aydırda bi motora oturmayınca da daha bir kaç fırın ekmek yemem gerektiğini öğrenmiş bulunmaktayım. Bu vesileyle öğrencileri ile ilgilenmeyen bütün kursları kınıyor ve ayrıca kursumada aldıkları parayı helal etmiyorum.(30 ytl de kazıkladılar-Bunuda Gelişim sayesinde öğrendim ama çok geçti.) Yeni ehliyet alacak arkadaşlara tavsiyem birebir sizinle ilgilenilmeyecekse o kursa gitmeyin...
Not. Bana yakın oturan bir arkadaş varsa motorumu Anadolu yakasına getirmeme yardımcı olursa sevinirim.. Bide otoparka günlerce para ödemeyeyim..:salut:
Not. Bana yakın oturan bir arkadaş varsa motorumu Anadolu yakasına getirmeme yardımcı olursa sevinirim.. Bide otoparka günlerce para ödemeyeyim..:salut: