Regal raptormu yoksa Keeway super shodowmu karar veremiyorum?

arkadasım oncelıkle hayırlısı olur ınsallah dıyeyım, once keeway macar falan degıl halıs muhlıs cın malıdır turkıyeye gelırken cın malıdır yazılarını sokuyorlar bendede sl 150 var ben memnun sayılırım ama shadow alacagına regal al bence daha ıyı derım ben sl 150 olsa sl al derdım ama shadow bence ıyı degıl okadar

Eveet Arkadaşlar dostlarımın tavsiyesine uydum ve bende bir regal raptor aldım daha önceden racing kullanan(usta sürücü değilim) ve hayatımda ilk defa bi chopper tarzı motora binen biri olarak şunu diyebilirminki ben bu motoru çok sevdim bu zamana kadar bana fikirlerini ve tecrubelerini esirgemeyen siz sevgili dostlarıma teşekkür ederim en kısa zamanda motordan inmekten fırsat bulursam fotolarını buraya koyacağım:)

tabikide regal arkadaşım sorun yaşamıycaksın
ben sana gerenti veriyorum
niye dersen ben izmir bölgesi servisler sorumlusuyum yani yedekparça sıkıntısı falan çekmiyceksin herhangi bi sorun olursa
[email protected]
ok mi
kardeş kendine iyi bak iyi gezmeler şimdiden:)

regal'de benzin göstergesi yok, bir çok üst sınıf cruiser'da da yok. ayrıca regal'le öğrenmek istediklerinizi regal topiğini okuyarak öğrenin. herşeyi baştan yazdırtmayın...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cinedev' Alıntı:
Uzun sure Regal alsam diye bakinip sonra Supershadow mu acaba deyip beklemekten sikildiktan sonra Masai Grand Eagle aldim. Bir bakmanizi oneririm. 1 haftada 600Km yol yaptim sehir ici ve sehir disi. Fiyat performans acisindan bence bir bakin.

aynen regal çok güzel olabilir (ki bence göcdesel olarak grand eagleın yanında küçük kalıyor ama motordaki granajları daha iyi) ama fiyat politikası beni caydırmıştı madem tutuldu motor yürü ya kulum şeklinde şu an 5 milyara yakın satışı olan bir motor. Daha iyi fiyat performans düşünürsen grand eagleada bak derim

mur@t' Alıntı:
tabikide regal arkadaşım sorun yaşamıycaksın
ben sana gerenti veriyorum
niye dersen ben izmir bölgesi servisler sorumlusuyum yani yedekparça sıkıntısı falan çekmiyceksin herhangi bi sorun olursa
[email protected]
ok mi
kardeş kendine iyi bak iyi gezmeler şimdiden:)
:cat:
MSN'ye ekledim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar