regal raptor Yardım lütfen ?

Arkadaşlar istanbuldan 2000 YTL ye regal raptor 250cc motor buldum 16000 km'de.

Sizce uygunmudur ?

4834347_280646_ygyz962.JPG

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi buna bizim arkadas talib olmustu ama vaz gectik cok hor kullanılmıs yıpranmıs gibi duruyo bizim bir arkadasımız satıyo regalini aklında bulunsun

motoru açılmış 1.ve 2.vites dişlileri deişmiş.

hor kullanma derken neyden bahsediyorsun tam olarak ?

yani nebiliyim cok daganık duruyo anlatım resimlere bak sanki sanayi bölgesi bence git gor ama egsozu baya eskimiş bence biraz daha koy basın agrımasın rengi falan boyanmıs sanki nebiliyim pek içim ısınmadı yanlıs anlama ben almıcam sen alıcaksında sadece kendi fikrimi söledim daha iyisi bulunur 2500 -3 arası benim arkadasta actı motoru ibrenin sonuna kadar getiriyo herseyi değişti falan bizde ilk atladık sonra kullanan baktı ben pek guvenemedim dedi caydık bizde

Elemana söyledi ben motoru ustaya gösteririm dedi , onun dışında senin arkadaşın kaça satıyor benim maddi durumum en son zorlasan 2,300 felan cıkar yani bide onun ankaraya gelmesi kargosu ıvırı zıvırı var bu eleman ben getiririm dedi varsa motor hakkında başkalarınında yorumu bekliyorum ?

hımmm gene bi sorarım bukadar istekliyse satmaya genede bi bak sen

Benim bakma gibi bi durumum yok işte , ben eleman gönderecem onun yanına motoru birlikde ustaya götürcekler.

dogru sen bakamassın bence kadikoyde spot moto dige bir yer var oraya gotursun regal raptoru var o ustanında iyi anlıyo

Hocam eleman dioki sağ egsozda çatlama var birde dövme yapdırmış depoya cocuklar cizmiş boya attırmış başkada hiç bi sorunu yok diyor.

uygunmudurki acaba :S

dostum sagını solunu yaptırman kolay yururde bir problem yoksa sen genede goturutebiliyosan goturt tamirciye

Avrupa yakasında bi yer lazım bana sağlam bi usta lazım bilen varmı ? bide senin söylediğin ustanın tama olarak yeri nerede ?

aga kadikoyde anadolu tarafında natilus alısveriş merkezinin orda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar