Regal Raptor tavsiye edermisiniz?

Arkadaşlar parasını hakkıyla veren beni üzmeyen commuter imi sattım yeni bi motosiklet arayışına girdim busefer daha farklı bi tarz arıyorum kendime RR dadyw dd250e-9 çok hoşuma gitti görüntü mükemmel ama içi şeni dışı beni yakar olayından korkuyorum kendim oto mekanikeriyim tamir konusu önemli değil parça fiyatı önemli benim için şahsen çin malına karşı değilim beni buzamana kadar hiçbir çin motosikleti üzmedi ben onu üzmediğim sürece. Yakıt olayı bekte önemli değil bana tork hissettirsin gücü yerinde olsun yeter. bütçem 2500-3000tl arası tavsiye edebileceğiniz farklı modeller varsa ve bu tavsiyeleri kullanmış görmüş olanlar arkadaşlar yaparsa çok sevinirim. Regal konularını okutum baya ama kafam karıştı ağzı olan konuşmuş ben kullanan kişilerden duymak istiyorum. Saygılar...:bounce:

Benim bir arkadaş kendi başına silindir değiştirdi. O komple motor bloğunun internetten 600tl'ye sıfırlanabildiğini söylüyordu.
Ve başına çok iş açmasına rağmen memnundu. O 2500tl'ye 50000 km'de aldı tabi. 2. el tam bir piyango ortamı. Şimdiden bol şanslar size.

Benim bir arkadaş kendi başına silindir değiştirdi. O komple motor bloğunun internetten 600tl'ye sıfırlanabildiğini söylüyordu.
Ve başına çok iş açmasına rağmen memnundu. O 2500tl'ye 50000 km'de aldı tabi. 2. el tam bir piyango ortamı. Şimdiden bol şanslar size.
50000 km bir motora 2500 bile çok fazla zaten ama motor 50000km yaptıysa sağlam birşey olsa gerek kolay kolay hiç bir çin malı o km lere ulaşamaz. Bu ay içerisinde temiz birtane buldugum gibi alıcam kararımı verdim diğer cruiser ların içinde en şekillisi bu fena çekiyo beni:cherry:

Motosikleti
Hero X Pulse 200
valla sana bişey diyim regel raptor çinlilerin en sağlamıdır bence sağlamını bulabilirsin inş.. alırsın. eğer bulamazsan bir şekilde olmazsa bisan roadstar 250 ve keeway supershadow 250 içinde güzel şeyler söylüyorlar

Al gitsin. Omu bumu diceğine al gitsin 2. motor iyi olur zaten ilki kötüyse.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar