Regal Raptor Spyder 350 Hakkında..

Regal Raptor Spyder 350 alacağım ama motosikleti muhafaza edebileceğim tek bir yer var, evimizin arka bahçesi. :) Arka bahçeye girmesi için gidonun uzunluğunun 80 cm'yi geçmemesi gerekiyor. Spyder 350'de gidonun uzunluğu nedir acaba? :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
En az 90cm olduğunu düşünüyorum. Bu arada internetten özelliklerine falan bakayım dedim ama bu Regal Raptor'un Internet sitesi falan yok mu?

Regal raptor spyder dd 250 e 10 kullanıyorum, bahsettiğin motordan tek farkı motor hacmi. Gidon uzunluğu ise şimdi ölçtüm 85 cm ;)

Merhaba arkadaşlar Regal Raptor DD350 E-6 Spyder motorum vardı zor bela sattım. İlk alırken görünüşüne kıyasla bende heveslenerek aldım. Fakat işin gerçeği sadece güzel fotoğraf çektirebileceğiniz makinalar benim şahsi düşüncem. Aldığımda şanzuman arızası ile aldım ankarada red line motorda yaptırdım. Alt bloklardan yağ kaçırıyordu tamir sonrası aldığımda sonrada ilgilenmediler artık birbirimize girecektik paramla rezil olduğumu söyleyebilirim. Çünkü işleri bitmişti. İyi düzgün dürüst ustalara denk gelmedim. Spyder'dan yana hiç yüzüm gülmedi. Ankarada Rüzgar Mehmet vardır onun fikrine düşüncesine göre iyi bir motor olmamakla beraber kronik şanzuman arızası veren bir makinaymış. Almadan önce bende ancak internetten araştırdım çünkü vaktim yoktu. Şuna dikkat ederek yola çıkın neden herkez aldığı gibi satıyor sıfır almış bırısıne sordum neden satıyorsun dedım. İlanda mükemmel bişey bu yazmış birde kendisinin satma cevabı daha yüksek bir makina alacağım oldu. Ben kullanan biri olarak söylüyorum memnun kalmadım ve hala kredi borcunu ödüyorum oldukçada fazla zarar ettim karşılığınıda görmedim. Hiç almayın üzerine biriktirip japon bir makina alın derim ben geç olsada öyle yapacağım. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Herkeze kazasız sağlıklı sürüşler dilerim.

Japon motosikletlere binen arkadaşlar doğal olarak bu makinayı beğenmez. Ama kalite olarak bence düşük paralara fazlası ile iş gören bir makinadır kendisi. Fiyat/performans ürünüdür. Eğer param az, orta kalite, şık bir motor istiyorum derseniz doğru adres burası.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar