Regal Raptor için motosiklet camı arıyorum

Arkadaşlar Regal Raptor için motosiklet camı (rüzgarı kesen cam) nerden bulabilirim. İstediğim cam şu Jinlunlardaki gibi şekli olanlardan değil. Daha çok Yamaha, suzuki gibi motorlarda bulunan oval şekillilerden. Tabii sağlam da olmalı çünkü Jinlunun ki gibi olanlar pek sağlam durmuyomuş devamlı sıkmak falan gerekiyomuş diye duydum.

bende aynı camdan arıyorum suzuki icin . motomax keawey lerin camlarıdan satıyormus 40 ytl civarı . izmire cagırdılar bulundugun terde motomax varsa ara yardımcı olurlar ...

Çok iyi o zaman ya çünkü iş yerimin çok yakınında motomax var. Gidip bir bakayım, eğer güzel birşeyse yazarım buraya.

Aykonda 40 ytl ye takmak dahil diye bi cam göstermişlerdi... Yakınlarında tanıdığın varsa ve yolu düşerse bakabilir yada bayilere veriyorlarsa ordaki sende bi bakabilirsin..

ucuz siperlikler yüksek hızlarda dağılabiliyor. çok dandik bir şey almamaya özen gösterin bence. ben gittim beyendiğim siperliğin fiyatı 185eur dediler. :) almadım. capon olması yetiyor işte. kaça golleyebilirsen.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben çok aramıştım ama kaliteli birşey bulamadım

En güzeli superlightın camı, Tavsiye ederim

Ya atladım gittim Motomax'a ama Superlight'in cami sadece ona özel yapılmış. Yani bizim motorlara tutturabilmemiz için bir aparatı yok. Ayrıca bi de cam kesen yere gittim sordum adam 100-120 civarı para istedi. O da çok yüksek fiyat.İşyerinde otoparkta bir suzukinin üzerindeki cama baktım ki cam sonradan takılmış. Çok kaliteli ve şekli çok güzel birşeydi.. Öle bişey bulabilsem uygun fiyata alıcam hemen.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Reklamcılara git, onların kullandıkları Plexiglass lar var (mika dersen anlarlar) ondan al oldukça esnek bir malzemedir abartmamak şartıyla ısıtarak bükebilirsin (sonradan birde filim attırırsın). Asıl zor olan söylediğin gibi bağlantı aparatını yapmak Bunun için iki alternatifin var.

Zor olan böyle birşey

İskeletini lama demir diye tabir edilen metal şeritlerden yapmak

Kolay olansa

Cublar için satılan bağlantı aparatlarından alarak buna adapte etmek (jinlun gibi motorların bağlantılarına bakmak sana fikir verir)

Eğer motorumu satmasaydım böyle birşey yapıp buraya yazacaktım ama kısmet değilmiş

Süper Moderatör (BBRR)
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

bağlantı elemanlarını sorun etmeyin bence, siz uygun demiri bulun. bir de takacak iyi bir usta buldunuz mu, bağlantı aparatlarını bile yaptırabilirsiniz. ama önce ustayla konuşun tabi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar