Regal Raptor DD250E-9 vs KEEWAY - Supershadow 250

Havalar düzelince 2-3 ay sonra bu iki motordan birisinin sıfırını alıcam ama bir tülrü karar veremedim birisi keeway daha kaliteli birisi regal daha kaliteli diyor :( sizin yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden tşk. edeirm arkadaşlar kazasız belasız sürüşler. :)

yokmu yorum yapabilecek olan birileri çok kararsız kaldım iki motor arasında :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yokmu yorum yapabilecek olan birileri çok kararsız kaldım iki motor arasında :(

valla hocam zannedersem keeway 250'nin üretimi durduruldu diye duymuştum!!bence bu modelden uzak dur derim..regal raptur'u tanımadığım için bir şey diyemiyecem ...........

mes

marmokmesrrji1.jpg

hepsini geç,kafanı hiç bulandırma.Türkiye deki en iyi 250 lik gezi motoru diyebilirim (Bu fiyata çok kaliteli)...Al ve güle güle kullan.:queen: Regal Raptor 250 cc class

meydanı boş bulup rr cılar konuşuyor tabi :)

Regal raptor tek geçerim dağa taşa bayıra kullananlar bile çok memnunlar.Yabancı ülkelerde polis motoru olarak dahi kullanılıyor.Çinli ama bi o kadar da kaliteli motor:)

Regal Raptor un en buyuk avantajı su soğutmalı olması yazın çok faydası oluyor uzun yolda çok rahat. ben RR yi tek geçerim kimseyide yanına yaklaştırmam :D

dostum herkes düşüncesini yazmış benim fikrim super shodow 250 v motor tercihim...::tutkuy::

kesinlikle regal titresim cok az arkadasta var choppera gore cok seri hızlı ve kullanım olarak cok rahat sele boyu ve direksyon super ses olarakda ufak bir oynamayla cok iyi hale geliyo keeway için arkadasta 150 digerinde 250 var 150 de titresim cok fazla 250 için ustunde cok oynama yaptı rus egsoz falan ama regalin önemli özelligide su sogutmalı olması bence regal al dusunme tabii karar senin

Aslında benimde kafamda regal daha ağır basıyor s soğutmalı + sıralı silindir v slindirler krankı çabuk yiyor bu yüzden v motor tercihim değil biraz daha fazla performans versede v motorun ömrü daha kısa.

Aslında benimde kafamda regal daha ağır basıyor s soğutmalı + sıralı silindir v slindirler krankı çabuk yiyor bu yüzden v motor tercihim değil biraz daha fazla performans versede v motorun ömrü daha kısa.

vala ben bu yazına birşeyler söylerdim ama v motorda tercihim değil dedinya o yüzden demiyorum :pr:

Olsun sen yine söyleyeceğini söyle ben yeni fikilere açık birisiyim :D sen yineden dikrini anlatırsan sevinirim :)

ben cok arastirdim gecelerce dokuman okudum tabiki regal raptor derim. ama ben sl 150 alicam cunki acemiyim hemen regal ı alip kız gibi makinayi yipratmayim sl 150 ile acemiligimi atim diye :rendeer:

kıyaslamaya bile gerekyok bence. nekadar araştırısan araştır alıcağın cevap bellidir Regal Raptor en kaliteli çinlidir...:cherry:

Arkadaşım Keeway SS250 Yamaha Virago 250 nin birebir kopyasıdır. Motosiklet malzemesi kalitesi konusunda 2 motor da diğer çinlilerden farklı.

Ben keeway SS ile 6000 km Toroslarda nerdeyse gitmediğim yer kalmadı. Bir çift buji değişimi dışında bana hiçbir problem yaratmadı. Titreşim yok (kesin).
RR de iyi makinadır, Servis ve fiyat olarak hangisini avantajlı buluyorsan onu al derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar