Regal raptor dd-300 e6

Guney amerika şili cumhuriyetinden herkese selamlar bende çok uzak bir mesafe olmasına rağmen aranızda bulunmak istedim güzel yararlı bilgilerle dolu bir forum beğendim.Türkiyede motor kullanmaya 10 yaşımda başladım babamın v kadro bir mobylette vardı onu kullanıyorduk abim ile 23 yaşıma kadar altımızdakiyle yetindik gördüklerimizinde hayalleri ile yaşadık sonra bir kanuni seyhan 150 aldım birkaç senede onla takıldık sonra geldik gurbet ellere burada da regal raptor spyder 300 aldım.yani kısacası bundan sonra bende varım burada .inşallah paylaşımlarımız herkesi aydınlatır herkese yaralı olur.şimdilik bukadar ilerleyen zamanlarda daha iyi tanışacağımızı ümit ediyorum
herkese saygılar

hoş geldin kardeş aramıza memnun olduk taaaa oralardan katılmışın mutlu ettin bizi

iyi dilekleriniz icin sagolun arkadaslar .su anda kisi bitirdik bahara geciyoruz motoruda yeni aldik rodaj bakimi gelmedi daha .cok asiri derecede arastirma yaptim almadan once insallah alet edevat elimize yapismaz.eski kanuni den cok cekmistim allah bidaha cektirmesin....

Hoşgeldin.. Bende Regal Raptorun dd 250 sini kullandım. Seri motor. 300 cc. olan şüphesiz daha da iyidir. Güle güle kullan.

sagolsain osmanba bakicaz yavru daha yeni simdilik emekletiyoruz.yakinda kosturup costuracaz simdi bu motor ile turkiyede olsam da soyle pikniklere gitsek topluca.artik burda gavur bi grup bulcaz yalniz yol cekilmiyor ne kadar zevk alirim bilemiyorum ama baska da caremiz yok..

Hosgeldin aramiza..

Bende kendimi gurbet ellerde saniyordum...
Bu sili cumhuruyeti nerelerde kaliyorki????

Bu alamanlarin Chile dedikleri memleketmi ora yoksa????
Güney Amerikenin taaaa solunda kalan memleketmi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar