Regal Raptor Daytona 350(başlangıç)

Motosikleti
Hero X Pulse 200
evet tabiki alınabilir, bencede çok hoş motor. ama benim fikrim bunun 250 cc olanı olması lazım onu alın. vergiden büyük oranda kurtulursunuz güç olarak çok fark yok aralarında zaten, hem daha az yakar. başlangıç olarak 250 cc yeterince güçlüdür

Çapırlar genel itibariyle ağır başlı motorlardır. Yani alınabilir, senin için tek eksisi ağır oluşu olacaktır. Tavsiyem küçük cc japon alma hem zarar etmeden satabilirsin hem de acemiliğini atmış olursun.

satiyim hemen =)
şaka bir yana cidden kullanması cok zevkli bir cruiser tavsiye ederim...

Evet hoş motor ama işte kalitesinden ve sorunlarından şüpheliyim alırsam sıfır alırım zatende bilmiyorum :/

Evet hoş motor ama işte kalitesinden ve sorunlarından şüpheliyim alırsam sıfır alırım zatende bilmiyorum :/

ben nakit ihtiyacından satılıga cıkardım suan 800km de alet =)

hee onun dısında kaliteli makina.. ince işçiliklrde biraz sıkıntı olsada genel olarak sorunsuz bir alet.. 2011 modellerinden sonra gelelerde balansor de oldugu icin gayet titreşimsiz... genel olarak kronik debriyaj sıkıntısı var deniyor ama onunda kullanımla alakalı oldugu söleniyor..

raptorriders diye bir forumları var bende uyeyim aradıgın bütün bilgilere ordan da ulasabilirsin rr lar konusunda...

neye karar verirsen ver hayırlı olsun =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar