regal raptor arka fren problemi

erman basit bişeydir o ya..para tutmaz sanırım..biraz daha takılırsan arkayı komple değiştirmen gerekicek..derhal terket burayı...:cherry:

eğer sadece yay ise fazla biişi tutmaz 8 puan veririm bence biran önce baktır freni kilitleyebilir

Motosikleti
Forza250-cygnusL
abi şimdi durum şöle yavas bastığım zaman ciyaklama oluyo fakat dediğin gibi kitlediği zaman tak tuk diye ses geliyo. sabah kullandım aynı sorunu yapmadı ilk 5 dk yine ciyaklama oldu ama sonra kesildi .su falan mı kaçtı acaba bi yerlerine cok yağmur yedi.

birazdan tamirciye götürcem onun yanında yapmıcak aynı sorunu deli etcek beni
Zincirin gevşekkkkk ..............:cat::cat::cat::cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:56 ----------

peki emre bu yay da ise sorun ve sorunun büyüklüğüne göre not versen 1le 10 arasında bu yay kırılmasına kaç verirsin ?? ( 10 en ciddi 1 sorun yok ) çok iş açarmı başıma :p:p

Yay kırılsa idi frene bastığında bırkamazdı..Kitler kalırdı.... :cat::cat: Kitleme yoksa yaydan değildir... :cat::cat:

Dediğim gibi teker kızaklama safhasında ses geliyorsa zincirdir.... :cat:

arkadaslar sorun cözüldü toz pislik falan kaçmış o yüzden yapıyomus usta baktı kontrol etti sorun yok dedi tutuşta gayet iyi.hazır gitmişken ön fren hidroliğinide tazeledim frenlerde sorun halloldu hepinize teşekkür ederim fikirleriniz için.bi dahaki sorunlarda görüşmek dileğiyle esen kalın he he he :p:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
arkadaslar sorun cözüldü toz pislik falan kaçmış o yüzden yapıyomus usta baktı kontrol etti sorun yok dedi tutuşta gayet iyi.hazır gitmişken ön fren hidroliğinide tazeledim frenlerde sorun halloldu hepinize teşekkür ederim fikirleriniz için.bi dahaki sorunlarda görüşmek dileğiyle esen kalın he he he :p:p
Takırtı nasıl gitti?..... Toz pislikten ötme gider de takırtının nasıl gittiğine şaşırdım...:p:p:p

Takırtı nasıl gitti?..... Toz pislikten ötme gider de takırtının nasıl gittiğine şaşırdım...:p:p:p

ne biliyim abi tamirci bakışlarıyla etkiliyo heralde motoru onun yanında yapmıyo:p:p ıslanınca yapıyo zaten sesi usta kullandı baktı etti bişi yok bende anlamadım yağmurda bırakmamaya gayret etcez artık:p:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar