Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
titresimi bol hiz yok motor donmuyor motoru dondurmek icin hava alaninda surmen lazim .ben 2 bucuk ay kullandim sattim ama goze hitab eden bir motor sadece bakmak seyretmek icin alacaksan iyi fikir..
Gördüğüm içini açtığım bir makina. İşçiliği kötü. Sadece görsellik var. 150 lik RRaptor daha güzel ve kullanışlı. Alacaksanız hyosung gv250 bakın derim.
kardeş bak keeway land cruıser 250 ye aşık olmuştum ben ama eğer gerçekten dayanıklı bi motor istiyorsan gv 250 al dedi herkes. ama boyutları küçük görünüm okadar iyi değil sana hak veriyorum bi çapırcı için tok ses ve motor görünümü ve iriliği önemlidir hepimiz için böyle.. ama iyice araştırdım ve gv 250 gerçekten çok sağlam japon parçalar kore işçiliği vs vs. bende ne land cruıser alabildim ne gv 250 kararsızlık çok kötü oldu şu an motorum yok ve yazın kimsede olur fiyatlara satmıyorlar eğer sıfır bi motor düşünüyorsan derhal al bin derim.oturup günlerce düşünmektense bin üzerinde ol gerçekten daha güzel.ama regal spydera o kadar fiyat vereceğine o parayla gv 250 al derim keseinlikle bir iki modifiyeyle adam olur bence gv 250.yada ikinci el bi dragstar falan bakardım şahsen ben hayırlısı kardeş ins seninin için
Teşekkürler. Benim aklımda chopper yoktu ama bir abimiz tavsiye etti motoru bende bu motor üzerinde yoğunlaşmıştım. Ama motor alırsam ve bu regal olmazsa zaten aklımda hyosung gt250r veya o tarzda motorlar var
hocam regale hic bulasma derim alip basina bela edecen 100 km yol gidecen kicini hissetmicen parmaklarini sisiriyor adamin ellerin buyur benden soylemesi goruntu on numara ama sirf goruntu icin motor alinmaz
Bir Regal 250-E9 kullanıcısı olarak Spider i ben de önermiyorum. Pratik bir motosiklet değil rake açısı yüzünden. Titreşimi çok ayrıca. Regal Daytona falan dese idin ona olabilir derdim. Ama onun da motor bloğundaki boşluk kötü görünüyor.
raptor kullanan yeterince tanidik var... bende de 350 daytona var.... herhangi bir sorun yok.... bence cok fazla on yargi var... cinli assagi cinli yukari... japon kullananlar da soyle bir yukaridan bakmadan gecmiyor... 93 model japona 5000 tl para isteniyor... ya da 2000 model motora... arkadaslar 11 yilda birakin motoru insani eskitiyor... gv 250 ye gelince ben de cok dusundum.. ama olumlu gelen bilgiler kadar olumsuz bilgiler de var... kanuni ye gectikten sonra hyo kadar basarili mi degil mi o da sorgulanmasi gerekiyor... parca sorunu ayri bir dert... var mi yok mu pahali mi ucuz mu....
arkadasim sen icinden ne geliyorsa onu yap.... herkes kendince bir yorum yapiyor... icine sineni al... aklinin yattigini al... kimseyi dinleme... cunku bu mekanik bir alet... arcelik iyidir ama oyle bir bulasik makinasi denk gelir ki servisden cikmaz... bu is kismet isi...