- Motosikleti
- '13 Inazuma
Adamlar bildiğin CG depoyu alıp 10 bin lira para çekmişler Helal olsun Vallaha
Motor bloğuyla ilgili ilk bilgiyi verebilirim, Daytonadaki motor bloğunun aynısı, Daytona 170 kg ve biraz zayıf geldiğini tahmin ediyorum bu motorun, Cafe racer ise 146 kg ve biraz daha küçük daytona ya göre ve motor üzerine cuk oturmuş. Kullandığım zaman performans bilgilerinide ayrıca kendi başlığı altında paylaşırım. Bu arada hemen söylememde fayda var ben motor konusunda çok acemi bir insanım söylediklerim ve yazdıklarım teknik bilgiler değildir kişisel görüşlerim ve hislerimdir.
Yok ben henüz ruhsat için bekliyorum maalesef trafiğe çıkamadım, umuyorum en kısa zamanda çıkabilirim.
Geçtiğiniz güzergaha pusu kurup sizi bekleyeceğim. Güle güle kullanın. Konuşulduğu kadar rahatsız bir sürüş pozisyonu var. Boyunuz kaç siz rahat ediyor musunuz?
Arkadaşlar youtube da bir arkadaş tanıtım videosu eklemiş oradan izleyebilirsiniz. Ben plaka çıkmadığı için motoru almadım ancak pazar günü gittim yarım saat kadar kullandım. Başka motorlarla kıyaslama yapamam tabii ama bence çok rahat kullanımı olan bir motor, selesi çok rahat, çukurlu yerlerden geçmediğim için amortisör konusunda birşey söyleyemiyorum. Gücü benim için gayet ideal ama büyük motor kullanmış olanlar için az gelebilir. Daytona kullanan arkadaşlar güç olarak bu motordan daha memnun kalabilirler. Vites geçişleri çok rahat. Frenleri gayet iyi. Dengesi çok iyi. Şimdilik bu kadar ilerleyen günlerde daha çok bilgi aktarırım umuyorum.
Bayım, en azından şu video'nun linkini ataydın , 10 dakikadır yotop'ta zıkkımı arıyorum bulamadım?
Kusura bakma şu an şirketteyim burada youtube açılmıyor linkine ulaşamıyorum ancak youtube a girip regal raptor cafe racer yazınca en üstte çıkıyor.
Yalnız bu motor tek kişilik değil mi? 2 kişi binilmesine imkan var mıdır?
gördüğüm kadarıyla artçı ayak pedi var yani iki kişi binebilir. fakat sele o kadar kısa ki arkada oturan kişi ile akraba değilsen bile o sele üstünde akrabalık bağların gelişecektir emin ol buna![]()