Regal Raptor 150cc

Arkadaşlar herkese selamlar,

Uzun zamandır bir sürü konu okudum, bilgilendim. Fakat işler ciddiye binince insan yine de sormak istiyor :cherry: Alıp 1-2 yıl içinde satmayı düşünmediğim için sıfır makina almak istiyorum, cruiser tarzı. Aynı zamanda az yaksında diyorum ve şimdilik kararım Regal raptor 150lik. Fakat 2014 modelleri 4.750. Zaten daha fazlada çıkamam. Sizce parasını hak ediyor mu ? O paralara sıfır cruiser başka yok resmen, sizin öneriniz ne olur?

Motosikleti
Hero X Pulse 200
o paraya sıfır olarak regalden başka alternatif yok zaten.. bence alırsanız üzmez sizi zaten yeni modellerini iyileştirdiler diye biliyorum.. ama 150cc cruiser motoru taşımıyor onu söylemek isterim ikinci el 250 cc bakmanız daha mantıklı ama risklide 5 bin liraya 2. el temiz motorda bulamazsınız zaten

haklısınız cruiser ve 150 cc biraz ürkütücü olabiliyo ama sanırım 150 kg imiş. Bir şekilde idare edebilirim diye düşünüyorum :/

Motosikleti
Hero X Pulse 200
vallla benim motorun kuru ağırlığı 155 kilo yazıyor ruhsatta daha ağırdır muhtemelen ben 180 falan olduğunu düşünüyorum yani regalde 150 kg vardır çamurlukları vs metalden bildiğim kadarıyla elbette 90-100 km hızlara çıkıcaksınız ama zorlanıcak yani onu demek istiyorum

anladım dostum sağolasın, evet biraz zorlayacak-sıkıcak o konularda ama şuan için elimden daha fazla bir şey gelmiyor, yoksa gv 250 bu kategorideki neredeyse en kalitelisi bende ondan isterim. İnş ilerde artık :)

Arkadaşlar herkese selamlar,

Uzun zamandır bir sürü konu okudum, bilgilendim. Fakat işler ciddiye binince insan yine de sormak istiyor :cherry: Alıp 1-2 yıl içinde satmayı düşünmediğim için sıfır makina almak istiyorum, cruiser tarzı. Aynı zamanda az yaksında diyorum ve şimdilik kararım Regal raptor 150lik. Fakat 2014 modelleri 4.750. Zaten daha fazlada çıkamam. Sizce parasını hak ediyor mu ? O paralara sıfır cruiser başka yok resmen, sizin öneriniz ne olur?

Birde keeway ve kuba superlight lar var onlarada baktınızmı

baktım ama kuba için sıfırına 6 kağıt istiyorlar, o kadar çıkamam. Malum kask koruma vs de almam lazım ondan motor için max 5 çıkabiliyorum. Şeytan diyo boşver cruiserı al bi discover rahat et ama cruiser keyfi başka :)

valla ben 2750 ye 2005 kanuni tiger ı mı sattım gayette sıkıntısızdı bence temiz bulursanız alınır.hem birçok 250'liğe göre iyi bir motor ve rahat.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar