piyasada pek honda manga c sihibi bulamazsın, sitede de olduğunu sanmıyorum ama sporta yakın bir karakteri var
evet sporta yakın olduğunu öğrendim yakıtı konusunda biraz bilgilensem
daha sıcak bakacağım motora
8 LT diye duydum ben:wiinkk:
regal almak ıstıyorum dogrumu yaparım yada keeway mı ne dersınız
regal ne tor ne tor ?? :cherry:
regal rabtor kullanıcısıyım honda wf750 c m...... :rendeer::queen:
espirimi yabtın şimdi
Magna hakkında ne öğrenmek istiyorsun?1986 model bir magnam vardı bir zamanlar.
Anladım,seninki yeni nesil zincirli magna yavrusu.Öncelikle Eski nesil VFR de kullanılan Silindir başına 4 sibop 45 derece 4 silindir V makinaya sahip.Torku ve yürüyüşü fenadır.İyi kaldırabilirsen ilk 400 m de bayağı bir makinayı deler.:wiinkk: Ama makinası sorunluysa adam etmen için aldığın parayı harcaman gerekir.Benzin yakışına gelince,sakin kullanırsan seni üzmez.Ama açarsan taksimetre sayar.yumuşak kullanımda 4-5 LT yakar.Şunuda söyleyeyim.Senkron ayarı v.s de zordur.Almayı düşünüyorsan bu makinadan anlayan birilerini bulmuş olman gerekir.Yoksa sorun çıkarsa işin bayağı zor.Hayırlısı olsun:cat:
Bir şey daha ekleyeyim.Regalindeki gibi gaz açmamanı tavsiye ederim alırsan eğer.
tavsiyen için sağol yardımın ve ilgin içinde
tamircim konunun uzmanı herhengi biri değil motoru tanıyan ve bilen biri motorun sahibi bir diş doktoru arkadaş çok nadir kullanan biri imiş motoru bilen arkadaşlarımız ın hebsi motora tam not veriyor benim düşündüğüm motor gv 650 idi arkadaşlar bu makinadan dolayı kafamı karıştırdılar
motor maksimum 25 binde falan diyor usta fazla olamazmış binilmeyen motor makina bakımlı siyah rengte deri çantalıMakina kaç km de, bakımları zamanında yapılmışmı,Tarihi nedir biliyorsan al.Şu hali ile bile 2 tane hyo eskitir emin ol.deneme fırsatın varsa satan elemanın arkasına bin gazlasın ondan sonra karar ver.Sen deneme ama :wiinkk:
motor maksimum 25 binde falan diyor usta fazla olamazmış binilmeyen motor makina bakımlı siyah rengte deri çantalı