"...Regaip kandiliniz mübarek olsun..."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tüm müslüman aleminin regaip kandilini en içten dileklerimle kutlarım...

Mt ailesinin ve tüm müslüman aleminin Regaip Kandili mubarek olsun.

akalteke' Alıntı:
Bu gece yüce yaradanımızın af ve mağrifet gecesi Bu gecenin Bütün motosiklet net ailesine hayırlara vesile olmasını diler. Biz herkesten biraz daha riskli yaşayan iki teker sevdalılarının kazasız belasız günler geçirmesini niyaz ederim.

Sevgili arkadaşlar Bu gecenin yüzü suyu hürmetine aramızdaki küslükleri dargınlıkları bitirmek için lütfen çaba sarf edelim. Bizki başkalarından daha fazla hürriyete tutkulu insanlarız. Kıralım küskünlüklerin ve dargınlığın esaretini. kucaklayalım birbirimizi.

Başkaları öteki tarafa bırakırken sırattan geçmeyi biz motor delileri kaç sırattan geçmekteyiz hergün. Biz biraz daha yakın değilmiyiz o tarafa. o zaman bize düşer şu mübarek gecede af dilemek arınmak günahlarımızdan. Varmak huzuruna yaradanın af dilemek gerek kırdıysak kalp. İşlediysek günah. Açılacak olan merhamet ve af çeşmelerinden kana kana içmek hepimize nasip olur inşallah.

saygılarımla

T.D:
:salut: :salut: :rendeer:
Hepimizin regaip kandili mübark olsun...

Öncelikle MUHTEŞEM motosiklet.net ailesinin&camiasının, sonrasında tüm islam aleminin Regaip Kandili'ni kutluyor, tüm insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını Cenab-ı Hakk'dan niyaz ediyorum. Ve rabbime hamdediyorum motosiklet.net ailesinin bir üyesiyim....

desperadost' Alıntı:
Tüm islam aleminin regaip kandilini kutlarken dualarımızlada tüm insanlığın ailemiz MT kardeşlerimizin sağlığı kazasız yollarda olmasını dileken 'şu an savaş içinde olan kardeşlerimizin'de biran evvel feraha çıkmasını yüce rabbim den dilerim.
dualarımızı esirgemeyelim ...

dualarımız hep onlar için.

selamu aleykum kardeşlerim ben emrah

arkadaslar tüm islam aleminin ve ülkemizin REGAİB KANDİLİ mübarek olsun.bu geceyarısı işlemiş olduğumuz günahlarımız için birkaç damlada olsa gözyaşı dökmeden mağfiret dilemeden dua etmeden lütfen uyumayalım.ALLAHA emanet olun

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
herkesin kandilini buradan kutluyorum ve nice kandiller diliyorum
saygılar:)

27 Temmuz 2006 Perşembe Regaip Kandilini Hz.Yuşa peygamber (A.S.) kabrinde ihya ediyo

27 Temmuz 2006 Perşembe gecesinin kandil olması münasebeti ile Hz. Yuşa (A.S.) Peygamberimizin kabrini ziyaret ve dua dinlemek üzere Anadolu kavağına gidiyoruz.

Tarihi : 27.07.2006 Perşembe
Buluşma Saati : 21:00
Hareket Saati : 21:15
Buluşma yeri : Harem otogarı karşısındaki Benzinlik

Rota : Sahil yolu üzerinden Üsküdar-Çengelköy-Beykoz-A.Kavağı

Aktivite : Sahil yolundan Anadolu kavağına varış, Hz. Yuşa (A.S.) Peygamberimizin kabrini ziyaret ve dua dinleme/etme. Dileyen arkadaşlarımız yatsı namazlarını kılacaklar, dileyenler aileleri ile dua edecekler, dileyenler ise manevi ortamın havasını teneffüs edeceklerdir. Sonrasında çay molasını takiben sahil yolundan dönüş.

Not :
1- Hz. Yuşa Peygamberimizin kabrinde buluşma saati 22:30 dur. Direk gelmek isteyen arkadaşlara duyurulur.
2- Liste yapılmayacaktır, isteyen Harem benzinlikte veya direk giderek katılabilir.
3-Bilinen grup sürüşü kuralları geçerlidir.

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=18489

Arkadaslar dualarımızı esirgemeyelim vefat eden arkadaslarımız için bu aksam en azından bir defa “Fatiha” okuyup af dileyelim günahları adına Mekanları cennet olsun.

Herkesin Regaip Kandili mubarek olsun. Allah’ın (cc) mağfireti ve affı üzerinize olsun. Cümleten Selamünaleyküm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar