Reeder Samsunda'ki Yerli Telefon Fabrikasını Açtı..

Dolar 7 TL olduktan sonra yabancı hiç bir şey almamaya çalışıyorum. İnşallah Rabbim hepimizi yabancı mal alarak vatanına ihanet eden hainlerden olmaktan korusun.

Ya ne komiksiniz yabancı marka almıyorum nereye almıyorsun muhtaçsın 😂 yerli doğru dürüst bir şey var sanki

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bak şimdi
motosikletimden soğudum
eşek sudan gelene kadar
pardon
yeterince yerli olana kadar
dövesim geldi

Dolar 7 TL olduktan sonra yabancı hiç bir şey almamaya çalışıyorum. İnşallah Rabbim hepimizi yabancı mal alarak vatanına ihanet eden hainlerden olmaktan korusun.

C27_i6rte_2.jpg

Montaj olsun yerli olsun, Samsung la kıyaslamak çok saçma. Eşim vestel telefon kullanıyor, iş arkadaşım 2.vestel telefonunu aldı. Samsung dan farkı fiyatı. İlla markaya para vermek isteyen Samsung alır Apple alır. Ona karışan yok.

Ya ne komiksiniz yabancı marka almıyorum nereye almıyorsun muhtaçsın �� yerli doğru dürüst bir şey var sanki
Satılmış o.ç yüzünden memleket bu halde ülkeyi bağkadılar dış güçlere sattılar.. uçak yaptılar araba yaptılar noldu..gazoz yapın siz dediler ve öyle oldu ülkenizi kötülerjen geçmişe bakın satılık köpekler yüzünden bu haldeyiz.. kore neydi ne oldu.. bide tek lider bilirim oda necmettin erbakan sanayi adamı ama onuda yobaz diye harcadılar din düşmanı köpekler..

Nedir bu kendimizi hakir zavallı görme isteği.

Adamlar elini taşın altına koymuş burada bir iş yeri açmış bir şeyler yapma gayretindeler. Bu gün etiketini yaparlar yarın vidasını yaparlar öbür gün düğmesini yaparlar derken alır iş yürür gider ( İnşaallah ).

Bir şeyler yapmak hiç bir şey yapmayıp ağlaşmaktan iyi değil mi.

Memlekete hayırlı emeği geçenlere kazançlı olması dileğimle.

Satılmış o.ç yüzünden memleket bu halde ülkeyi bağkadılar dış güçlere sattılar.. uçak yaptılar araba yaptılar noldu..gazoz yapın siz dediler ve öyle oldu ülkenizi kötülerjen geçmişe bakın satılık köpekler yüzünden bu haldeyiz.. kore neydi ne oldu.. bide tek lider bilirim oda necmettin erbakan sanayi adamı ama onuda yobaz diye harcadılar din düşmanı köpekler..

Bunun hesabını mı çaldılar lan bugün.. :mrgreen:

Donanımhaber forumunu yıllar önce kaybettik. Burasınıda yavaş yavaş kaybediyoruz. Forum yönetimleri trafiği arttırmak için forumun kuruluş amacının dışındaki konuların kirlilik oluşturmasına göz tumuyorlar diye düşünüyorum.

Yerli muhabbeti de organik domates, organik salatalık mevzuna döndü. İnsanları dini değerler kullanarak sümürenleri izlediğimiz gibi şimdide milli duygularla sömürmelerini izleyeceğiz. Herkese iyi seyirler.

Her ne dersek diyelim bu firmalar sayesinde yurtdışına çıkan para bir nebze de olsun azalıyor. Reeder tablet kullanıyorum 2 senedir. Gayet memnunum. Evet üretim değil montaj sanayi kabul ediyorum ama çinliler de böyle başlamadı mı?

Böyle başlamadı..
Önce çakı,ayna,tarak yaptılar..
Sonra peynir tenekelerinden elfeneri, atık kurşunlardan akü, atık araba lastiklerinden nike...
yaptılar ama topyekün üretim yaptılar.
Daha sonra batılı üretimleri sökerek aynı kalıpta çakmalarını yaptılar, bu arada boş durmayıp geliştirdiler ve önce batıya fason üretim,
sonra kendi markalarını yaptılar. Çok düşük işçi ücretleriyle halen de dünyaya fason üretim yapmaktalar. Yaparlar.
Bizim göremediğimiz DEVLET SUBVANSİYONLARI.
Çer-çöp de olsa dünyanın her tarafına neredeyse bedavaya gnderiyorlar.
Dünyanın her yerinde ben 100 kişi çalıştırıcam dersen kapılar ardına kadar açılır. Arsa bedava verilir, belirli bir süre vergi-elektrik-su ücreti istenmez, ihracat yapana çeşitli kolaylıklar sağlanır vs.. vs...
Ancak oralarda enflasyon ve faiz düşüktür, para bankada yattığı yerden para kazanmaz.
Türkiyede ne uğraşçan işçiyle, sigortayla, stopajla vergiyle abi..
Yatır parayı devlet tahviline faize.. Yattığın yerden kazan.

Elimden geldiğince yerli ürün almaya çalışıyorum, Türkiye'de telefon üreten 3 markadan biri oldular helal olsun.

2013 model xperia z nin ekranını 4.kez değiştirdim geçen hafta.Her düştüğünde yeni telefon almaktan karlı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar