Dolar 7 TL olduktan sonra yabancı hiç bir şey almamaya çalışıyorum. İnşallah Rabbim hepimizi yabancı mal alarak vatanına ihanet eden hainlerden olmaktan korusun.
Ya ne komiksiniz yabancı marka almıyorum nereye almıyorsun muhtaçsın
Dolar 7 TL olduktan sonra yabancı hiç bir şey almamaya çalışıyorum. İnşallah Rabbim hepimizi yabancı mal alarak vatanına ihanet eden hainlerden olmaktan korusun.
Satılmış o.ç yüzünden memleket bu halde ülkeyi bağkadılar dış güçlere sattılar.. uçak yaptılar araba yaptılar noldu..gazoz yapın siz dediler ve öyle oldu ülkenizi kötülerjen geçmişe bakın satılık köpekler yüzünden bu haldeyiz.. kore neydi ne oldu.. bide tek lider bilirim oda necmettin erbakan sanayi adamı ama onuda yobaz diye harcadılar din düşmanı köpekler..Ya ne komiksiniz yabancı marka almıyorum nereye almıyorsun muhtaçsın �� yerli doğru dürüst bir şey var sanki
Satılmış o.ç yüzünden memleket bu halde ülkeyi bağkadılar dış güçlere sattılar.. uçak yaptılar araba yaptılar noldu..gazoz yapın siz dediler ve öyle oldu ülkenizi kötülerjen geçmişe bakın satılık köpekler yüzünden bu haldeyiz.. kore neydi ne oldu.. bide tek lider bilirim oda necmettin erbakan sanayi adamı ama onuda yobaz diye harcadılar din düşmanı köpekler..
Hafız lap topun ekranı gitti acer marka halledebilirmisin getirem sanaBunun hesabını mı çaldılar lan bugün.. :mrgreen:
Hafız lap topun ekranı gitti acer marka halledebilirmisin getirem sana
modeli yaz lütfen küfür etmeden ama.. :mrgreen:
Her ne dersek diyelim bu firmalar sayesinde yurtdışına çıkan para bir nebze de olsun azalıyor. Reeder tablet kullanıyorum 2 senedir. Gayet memnunum. Evet üretim değil montaj sanayi kabul ediyorum ama çinliler de böyle başlamadı mı?
Ne bilim Acer 31 heralde :mrgreen:
Wastaptan yolla bakem 15.6 ise bayağı pahalı 15.4 ise ucuzdur..
0.2 neyi değiştiriyor
15.4 ekranlar çok eski floresanlı satışı ve yapımı durdurulmuş ekranlar.. 15.6 ise günümüzde kullanılan led ekranlar üretilip satılıyor..