redriwer ( mustafa )' ya geçmiş olsun

geçmiş olsun mustafa
erdinç mustafanın durumu nasıl? kaza nasıl olmuş bilgi verirmisin?

az önce konuştum kaval kemiğinde bir zedelenme varmış bide malum ezikler. bunun dışında iyi

tekrar geçmiş olsun canım cigerim en kötü kazan bu olsun :rendeer:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:pale: Çok çok geçmiş oysun :rendeer: Sahi bu motora karşı bi antipati başlayacak bende yakında :pale:

Motosikleti
ZX12R
geçmiş olsun bıradır..allah beterinden saklasın..

canım ciğerim tekrar çok geçmiş olsun en kötü kazan bu olsun :rendeer:

arkadaşlar hepinize iyi dileklerinizden dolayı çok çok teşekkür ederim özellikle beni bu zor anımda yanlız bırakmayan erdinç,enginve (aparat)cem abiye ayrıca teşekkür ederim
kazanın oluşuna gelince;akşam iş çıkışı ümraniye alemdag caddesinde sol şeritte seyrederken dikkatsiz bir hatlı minibüs şöförü sinyalsiz bi şekilde sol tarafa dönmege çalışdıgı sırada kaza meydana geldi ben minibüsün sol ön tekerine çarptım ardından savrularak kaldırım diregine kafamı çarptım ve egerki arkadaşlar kafamda kaskım olmasaydı şu anda bu yazıları yazamayacakdım veya vs.. siz siz olun ekipmansız trafige çıkmayın 10m mesafeye gitcek olsanız kasksız gitmeyin kaza geliyorum demiyoe işde 6senedir araç kullandıgım bu istanbulda ilk kazam ALLAH kimseye göstermesin ilgilenen herkeze tekrar teşekkür ediyorum ...

arkadaşlar herkeze iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim şuanda iyiyim motorum erdinç depodaydı onu aldım geldim ALLAH kimseye göstermesin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar