Rebel 250-Bws 100 Çanakkale,Ayvalık gezisi

Çok güzel gezi içten paylaşımın içinde teşekkürler ihsan abi.Buarada yeni evlendiiniz demek hayırlı uğurlu olsun.

güzel bir gezi olmus teprik ediyorum ve resimdeki kari kocayi kutluyorum cünki beraber geziyi gerceklestirmisler benim esim benim motor delisi oldugumu bildigi halde beni birakip türkiye turu yapti cok mutsuz birakti beni almanyada,benimde hakkim degilmi ve ayrica bu sans her motordelisinde olmuyor cogu bayan motordan nefret ederken ben her türlü turla varim derken esim beni duymadi baska yil insallah dedi ve gitti..beni cok kirdi bu konuda insallah farkindadir..ve degermi..

yara büyük anladığım kadarıyla:pale: sende arkasından atla motora türkiyeye gel gez dolaş dön geri :wiinkk:
ve bir daha eski topikleri patlatma :queen:

slm

Elinize,gönlünüze,yüreğinize sağlık
İmrenerek hayranlıkla izledim gezinizi
Yenge ile bir ömür boyu mutluluklara teker döndürürsünüz inşallah
sağlıcakla kalın:rendeer:

gerçekten çok güzel ve keyifli bir gezi olmuş. henüz yok ama bu yaz inşllh motor aldığımda hep beraber bir gezigerçekleştiririz. tekerinize taş değmesin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
15 senedir yazları Ayvalık'tayım, tekne olmadan kıyıdan 1 kg isparoz yakalayanı görmedim, helal olsun size:)

nasıl özlemişim canım ayvalık'ımı.. sayenizde gitmiş kadar oldum.. yaz gelsede gitsek artık... paylaşım için teşekkür...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hocam çok özlediğim bir yöreyi hatırlattın bana.
Tebrikler,nice yollara.

Abisim gezi güzel olmuş. saçlarıda uzatsan tam barış Manço olurmusunda hadi neyse:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar