Reader's Digest den promosyon mektupları:??

bmb

Geçen cuma Reader's Digest denen yerden bi promosyon mektubu aldım.
Yok seçilmişim kaç kişi arasından sonra 7 gün içinde kırmızı bi mektup gelcekmiş onu dört gözle beklemem gerekiyormuş.. ve mektuba en kısa zamanda cevap verirsem çok büyük hediyeler 100.000 ytl kadar hediye kazanabilirmişim..
dünde ilk mektupta bahsedelen kırmızı mektup geldi. bi sürü sayfa şekilli
gene gaz devam ediyor işte 3 aşama varmış 2 aşamadasınız..
acele edin cevap yazın. iki zarf çıktı burdan bi evet zarfı bide hayır
zarfı . evet göndermek için (olay burda anlaşılıyor) bir kitap varmış 40 ytl onu sipariş etmek gerekiyormuş.. hayır zarfı yollarsan hediye şansın azalıyormuş bide kitabın reklamı.. bide anahtar çıkıyor içinden bak onun şekli hoşuma gitti:)

velhasıl adamlar reklam için kitap satmak için bi taktik yapmışlar.. çok heycanlanmaya gerek yok :)

Reader's Digest mektup alan arkadaşlar varsa durum budur
bilgilerinize :)

selametle..

kimse bi yorum yazmamış yoksa sadece banamı geldi bu davetiye:pr:
bide yırtık tuhhh:silent:

Son düzenleme:
aynı mektupdan banada geldi adamların amacı 50 ytl değerinde kitap satmak
ama cekiliş yaptyıklarına inanıyorum her sene duzenliyorlar sanırım
çekilişin doğruluğuna inanıyorum çünkü milli piyango tarafından düzenleniyor ve noter huzurunda ben gönderip şansımı deneyeceğim

ben bundan heç beşe anlamadım yawwwwwwwwwww

şimdi ben bunu gönderdim diyelim kitap geldiginde ben bunlara paramı vericim daha bide 50 melyon az da deel:salut:

Reader's Digest

Merhaba arkadaşlar. Bu cekiliş davetinden banada geldimiş. Tarih bilgilerine hemen cevap verme sansını kaçırmışım. Buradaki başlıgı da goole dan buldum. Ben de ne yapacagımı sasirdim. Bu sayede topik güncellenmiş oldu Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim...
Merak ettigim sorular
1: Benim adresimi nasıl buldular
2: 39+4(kargo ücreti) karşılıgında siparic edecegim Dünya Harikalarını Keşfedin adlı derginin içerigi nasıl. Bu fiyata deger mi.?
Daha sı da var ama simdilik bukadar yeter sanırım...
Cevap yazan arkadaşlara şimdiden tesekkürler...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kesinlikle bulaşmayın
Bana da geldi.
Bunun bir nevi saadet zinciri olduğunu düşünüyorum.

slm

:pale:valla aynısı banada geldi nerden buldularsa adresimi anlamadım daha bana beyaz zarf geldi senin asamana ulasamadım:queen:işin garip tarafı ne üyeyim nede aboneyim işin altında başka bişi olmasında bekliyoz bakalım ama bilgilerime nerden ulastıklarıda bir muaammma:pale:

hort ama yeniden yollamaya başlamışlar demekki çünkü banada geldi bide eve başka birinin ismiyle de ayrıca geldi.

banada geldi ve sinirden kudurdum adresimi nerden aldılar diye.birde bir ton kağıt çıktı =) anahtar vardı sarı renk yapışkanlı =) birde arabalar wardı kazıyordum sanırım bana en pahalı araba çıkmıştı =) sonra dünya harikaları vs dedi kitap =) yaw bir kitaba 40 tl werecek kadar zengin olsam zaten gider kendime bir Audi R8 sipariş eder 2 sene sonra teslim alır o süre içindede bi Bmw Z4 e binerdim xD

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar