Raylardan uzak durun !!

Tramvay raylarının kuru havalarda bile kaydığını biliyordum ama bu kadar büyük bir tehlike yaratacaklarını hiç düşünmemiştim açıkcası. Cuma akşamı kız arkadaşımla beraber kadıköye indik. Bahariyede rayların olduğu yerden geçerken nasıl olduğunu anlamadan bir anda yere kapaklandık. Rayların üzerinden hafif bir açıyla geçerken kayıvermişti motor. Ilk defa düşüyorduk ikimizde, allahtan etraftaki ahali ve esnaf yardımımıza koştu ilk önce ben kalktım ayağa sonra kız arkadaşımı kaldırdık. Ucuz atlatmıştık bu ufak kazatı ama ikimizinde sağ bacakları ve dizleri fena acımıştı, benimse ayağım motorun altında kaldığı için kötü burkulmuştu. Güzel bir akşam geçirmek için çıktığımız evlerimize topallayarak döndük. Neyse uzun lafın kısası siz siz olun raylardan geçerken çok dikkatli olun çünkü bizim düştüğümüz yerde bir iki gün önce yine bir motorcu arkadaş düşüp ayağını kırmış. Bir musibet bin nasihattan iyidir. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim, yolunuz açık olsun...

Son düzenleme:
Çooooook geçmiş olsun..
Abicim ben bunu bilmiyordum.. Bilgi için çok telekkürler..

Çok geçmiş olsun,Eskişehirdede çok duydum böyle Tramvay Rayında kayıp düşenleri,Çok dikkatli olmak lazım .Aman :cyclopsan

Sadece raylar değil arnavut kaldırımlarının yeni kiremit renkli olanlarıda buz varmış gibi kayar herzaman dikkat şart...

Çok geçmiş olsun
Ben tercrübeliyim bu konuda iki seferde benim başıma geldi inşallah kimsenin başına gelmez .

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun :pale: Bahariye'de çalıştığım dönemlerde bir polis motoru da aynı şekilde düşmüş ve oldukça ağır yaralanıp ambulansla hastaneye götürülmüştü. Sürekli olan bir şey bu, biz de birkeç kez yalpaladık ama Allah'tan birşey olmadı. Islak ya da kuru farketmiyor raylar her zaman tehlike unsuru.

Gözümün önünde düşen arkadasım olmustu raylarda sonra anda üstüne cıkmaktan kurtuldum ve durdurmustum motoru..:pr: Sizede Çok geçmiş oLsn..:rendeer:

benimde beyazıt-çebberlitaşta böylebir kazam olmuştu ayak bilegime ybr 125 motosikletimin yançanta sabitleme demiri saplandı.taksicilerin iyiliğini hiç unutmam araçları kan olmasın diye hiçbiri beni almadı.sonuç olarak 9 dikiş atıldı ve 2 hafta koltuk değnekleriyle gezdim

geçmiş olsun.
uyarını dikkate alacağım. arada bende kayar gibi olmuştum. allahtan düşmedim..

Çok geçmiş olsun. Birebir aynısısnı Sultanahmet'te yaşadım. Hızımda 20 km civarıydı. Eşimle beraber düştük. İşin beni üzen kısmı böyle bir duruma bisiklet binerken bile dikkat ederdim. Rayları mümkün olduğunca yavaş, hatta yüksek raylarda durarak ve dik açıyla geçmek lazım.

Babacan çok geçmiş olsun valla bende aynı yerde aynı şekilde düştüm neyseki birşey olmadı giysim tamdı motor altımdan fırladı geriye dogru sırt ustu dustum bıraz agrım oldu sadece kasılmadan dolayı esnaflar sagolsun koştular yardıma ,düşünürken kayarmı demeden fırladı motor benımgıbı başına gelmeden bıemey çok arkadaş vardır zannederim ıyı bır paylaşım teşekkurler

Moderatör
Geçmiş olsun, ALLAH daha beterlerinden korusun hepimizi.

benimde beyazıt-çebberlitaşta böylebir kazam olmuştu ayak bilegime ybr 125 motosikletimin yançanta sabitleme demiri saplandı.taksicilerin iyiliğini hiç unutmam araçları kan olmasın diye hiçbiri beni almadı.sonuç olarak 9 dikiş atıldı ve 2 hafta koltuk değnekleriyle gezdim

bi an şaşırdım taksiciler ve iyilik kelimelerini yanyana görünce:)
bende 2 gün önce geçicektim ama polis durdurur korkusuyla ara sokaklardan dolaşmıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar