- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır Raptor kullanıyorum. Bilenler vardır Raptor kullanıcıları diğer çin malı motorlara göre oldukça kaliteli olduğu söylenir.
Arkadaşım Suzuki intruder aldı Suzukiye binince aslında raptorun motosiklet olmadığını anladım
. Raptor Albea ise Suzuki intruder Mercedes. Neyse sonra 2-3 gün Sıfır mondiala bindim. inanılmaz külüstür bi alet kesinlikle çöp. Raptor Albea ise Mondial hacı murat. Raptor mandialın yanında cennet gibi.
2000 model Suzuki intruder 6000 km de 4500 YTL
2008 model raptor veya mondial 5000 YTL'nin üzerinde.
siz siz olun sakın çin mallarına sıfır alacaksanız özellikle para vermeyin. gidin 2000 model 99 model suzuki veya yamaha alın şekle çok önem vermiyorsanız . işlevsellik önemli diyorsanız. 2008 model CBF150 filan alın. ama o çin külüstürlerine para vermeyin benim bunu anlamam 2 sene çin malı kullandıktan sonra suzukiye binmemle oldu. İlla çin diyorsanız ozaman Raptor alın derim.
:wiinkk::wiinkk:
Arkadaşım Suzuki intruder aldı Suzukiye binince aslında raptorun motosiklet olmadığını anladım
2000 model Suzuki intruder 6000 km de 4500 YTL
2008 model raptor veya mondial 5000 YTL'nin üzerinde.
siz siz olun sakın çin mallarına sıfır alacaksanız özellikle para vermeyin. gidin 2000 model 99 model suzuki veya yamaha alın şekle çok önem vermiyorsanız . işlevsellik önemli diyorsanız. 2008 model CBF150 filan alın. ama o çin külüstürlerine para vermeyin benim bunu anlamam 2 sene çin malı kullandıktan sonra suzukiye binmemle oldu. İlla çin diyorsanız ozaman Raptor alın derim.
:wiinkk::wiinkk: