raptor regal e zenon taktırmak

herkeze merhaba raptor regal motor aldım hafta sonu ve zenon far takdırmak istiyorum elektirik tesisatı kaldırırmı ve de nerede yaptıra bilirim bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler.

MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:  1. Açacağınız başlığın doğru kategoride olmasına dikkat ediniz. Başlık taşınmıştır.
2. Başlığınız içerik hakkında bilgi verecek şekilde kısa ve öz olmalıdır.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Xenon far takılabilir. Xenon kitleri kendi kablolarıyla birlikte geliyor zaten. Tek dikkat edilecek husus akü bağlantısı doğrudan yapılmalıdır.

niye xeon taktıracaksınki sanki kendi farı yetmiyor bendede vardı regal ama hiç gerek duymadım

motoshow 07 fuarında standı vardı firmanın biri kampanya yapmıştı tek far 169 ytl ikifar olursa(kısa+uzun) 279 ytl gibi bir fiyattı hatırladığım kadarıyla......ürün kit şeklinde geliyor zaten ama farı patlayınca yenisini almak oldukça pahalı markaya göre 55 - 100 ytl aralığında,kim ne derse desin gece görüşü için oldukça iyi bir tercih

sıcaklık farın camı için sorun yaratabilir ama regallerin cami mikadandı sanırım far tası küçük oldugu için cama çok yakın kalıyo bu yüzden ısı sorun olabilir dikkat et bence

Xenon far digerlerinden daha SOGUK aslında. Yani ısı probemi olmaz.
kimi yerde 125 dolara, kimi yerde 300 dolara kadar fiyatları var.
-t

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar