raptor 350 cc bobber için özel egzoz arıyorum ,yapan satan ...

2011 model rapdor bobber 350cc için özel yapım yada hazır altak pozisyonunda egzoz arıyorum ,elinde bulunan yada Samsunda yapan yada başka şehirde yapıp yollayacak olan varsa yardımcı olursalar sevinirim...
orjinal egzozu çıkarıp boğum yerinden aldığım custom egzosu takıcam o şekilde arıyorum saygılar...

arkadaşlar ercanmotorsiklet diye bir yer var istanbulda bir arkadaşım tavsiye etti katalizörüde çıkaralım dedim direk ordan yapsak altak pozisyonunda yapıp yollasanız nekadara biter dedim en son 700tl olur dedi fiyat son ve garantili düz sitil yapacak ,50 senelik firmayız işimiz bu kesin beğenirsiniz dedi...

bu ilandaki arkadaşladagörüştük oda en son 500tl dedi link bu
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...lassifiedTitle

neyapacam kaldım iki arada bir derede 700tl fazlamı sizce egzoz için yada 500tl ile 700tl lik arasında ne fark var sonuçta ikiside egzoz

fikirleriniz ışığında spariş vericem....

Hocam sen sanırım sesi için istiyosun egzozu bu zevk işi bence sesi duymadan egzozu görmeden alma derim. Sonuçta 200 tl lik egzozun da sesini beğenirsin 1000 tllik egzozun da sesinden nefret edebilirsin. Aralarında uzun ömürlük ya da kalite darkı vardır ya da biri sesi aletlerle kontrol eder biri yapar bu güzel der gönderir hangisinin iyi olduğunu sen bilirsin bence.

Hocam sen sanırım sesi için istiyosun egzozu bu zevk işi bence sesi duymadan egzozu görmeden alma derim. Sonuçta 200 tl lik egzozun da sesini beğenirsin 1000 tllik egzozun da sesinden nefret edebilirsin. Aralarında uzun ömürlük ya da kalite darkı vardır ya da biri sesi aletlerle kontrol eder biri yapar bu güzel der gönderir hangisinin iyi olduğunu sen bilirsin bence.

anladım kardeşim haklısın ,bilemiyorum karar veremedim belki olaya farklı pencereden bakan biri fikrini söyleyebilir..

Avcrom egzoz diye arattırırsan çok model bulursun.İstediğin ölcülere göre özel üretim yapabilir kendisi.Motomangadan meriç yönlendirdi dersen fiyattada yardımcı olur.Kalın sağlıcakla.

halil usta
535 416 62 09
535 225 26 02

Avcrom egzoz diye arattırırsan çok model bulursun.İstediğin ölcülere göre özel üretim yapabilir kendisi.Motomangadan meriç yönlendirdi dersen fiyattada yardımcı olur.Kalın sağlıcakla.

halil usta
535 416 62 09
535 225 26 02

inceledim kardeşim ama kalite olarak ercanmotor dakiler sanki daha iyi gibi malzeme işçilik görüntü şuan hala araştırıyorum belki başka seçenek başka fikir veren arkadaşlar çıkabilir...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar