RapidShare'e rakip ! hem ücretsiz upload yap hemde para kazan !

nette gezinirken güzel bir upload sitesine rastladım . belliki rapidshare'e kafa tutmaya çalışıyolar .tamamen ücretsiz dosya upload'ın yanında birde yaptıgınız uploadların download durumlarına göre paza kazanma imkanı sunuyor .

Üyelik Linki

kayıt olun , kullanmaya başlayın ve banada para kazandırdıkça hayır duamı alın :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sağol da para nasıl gelecek 10000 down? sonrası mechul? gene de sağol.

Yükledim gayet kolay korkmayın.

Son düzenleme:
parasını geçsek bile sonucta beleş bir upload sitesi :wiinkk:

10000 dowland yapıcan 20 dolar kazanıcan :) 10000 dow yabarken harcıcağın zamanı en kelepir ücrettli işte çalışıp daha fazlasını kazana bilirsin:)

Tabi kendin yaptın siteyi sonra para kazanmak icin millete iteliyorsun sen varya sen sinan abi :mrgreen:

Ben cözemedim yahu ? :silent:
nası çözemedin cako yaff :p mesela arkadaşına foto göndermek için dosyayı rapidshare'e değilde easyshare'e upload etcen , dosyanın her indirilişinde azda olsa puan kazancan . belli bir seviyeye gelince paypal hesabına nakiti geçecekler :wiinkk:
10000 dowland yapıcan 20 dolar kazanıcan :) 10000 dow yabarken harcıcağın zamanı en kelepir ücrettli işte çalışıp daha fazlasını kazana bilirsin:)
ya coğu zamanını bi forum sitesi için program müzik foto veya video uploadlayarak geçiriyosan :)
Tabi kendin yaptın siteyi sonra para kazanmak icin millete iteliyorsun sen varya sen sinan abi :mrgreen:

sus sen sus , sanada veririm hasılattan :p

Moderatör
Nie senin referans numarandan üye olacağız? Olmuyorum işte..! Ben kendi sırtımdan para kazandırmam kimseye :p

Moderatör
Suçlusun, git en yakın kolluk kuvvetine teslim ol, bir daha da gözükme gözüme.!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar