Bende bu motoru çok araştırdım ama hala kararsızım...
kardesim bende var uzun süredir kullanıyorum ankara mt grupta açıklamalarım vs var msn vereyim isterseniz sormak istediğiniz varsa sorun
[email protected]
sık sorulan sorular
1. titreşim varmı (hyr yok)
2.konfor (Ybr kadar rahat ve ekonomik)
3.egzoz sesi (bana göre güzel çıkıyor

)
4.km deki yakıtı nekadar (90 kr. kısa mesafe)
5.kaç km hız yapıyor (adam gibi açarsan 120 km görürsün yeterki rodaja uy.)
6.uzun yol yaparmı (8 defa ankara 160 km uzaklığımda,4 defa eskişehir 140 km uzaklığumda boluya daha sık giderim 120 km. Allaha şükür daha yolda bırakmadı)
7.Lastikleri: (Duro Marka Dublex)
8.Amortisör sistemi (amortisörleri çok rahat yumuşak oturduğun zaman rahatlığı anlıyorsun hafif hasisli yollarda tak tak ötmüyor yaylanıp geçiyorsun YBR misali

)
9. Bakımlara gelince isterseniz yaptırmazsınız bu size kalmış bakım yapılmazsa her motor gibi buda garanti dışı çıkıyor ama bakımsız kullanan arkadaşlarım var 28.000 kmde 2007 model daha içi açılmadı halen biniyor
Bu motordan burda 6 arkadaşımda var diğerlerini tanımıyorum daha olanlarda var memnun detaylı konuşmak isteyen varsa msn ekleyebilir bunlarada inanmayan varsa gelsin motorumu kullansın ankaranın nallıhan ilçesindeyim özelden ulaşabilirsiniz. Kısa ve öz olarak bakarsan bağ,bakmazsan dağ olur demiş atalarıımz yerden göğe kadar haklılar bakımsızlar var burda eşşek niyetine binenler benim kmden az kmleri var motoru sanarsınız ki 10 yıllık

yağına bakın yağını aksatmayın her 2000 kmde yağını değiştirin yolda bırakırım demez kullanan bilir.