Ramzey star 150 L mi - asya150 t-19a mı ? Kullanıcı yardımı özellikle

Ramzey star 150 L mi - asya150 t-19a mı ?

• asya150 t-19a

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Anket kapatılmış .
Merhaba arkadaşlar, daimi motor kullıcısı olmak için karar almış bulunuyorum. Artık sadece yazları değil, yaz kış motor kullanıcağımdan ve sadece işe gidip hafta sonları ufak çaplı gezilere gidiceğimden yüksek fiyatlı motorlara bulaşmak istemiyorum.Lakin benim için böylesi daha hayırlı olucaktır.

Sizlerden RAMZEY STAR 150 L ve ASYA 150 T-19A hakkında bilgi rica ediyorum, özellikleeri araştırdım ramzey üstün görünüyor.

Görünüş olarak değil sadece sağlamlık, son sürat, uzun ömürlü olması bakımından özellikle birebir kullanıcılar yorum yaparsa çok sevinirim.

Saygılar.

Son düzenleme:
asya önden görünüş olarak çok güzel ama bizzat yakından da görmüş biri olarak bana çok garip geldi sanki içi boş bir plastik kasa gibi ayrıca biraz büyük bir kasası war o kasayı rahat yürütebildiginden emin değililm, birde kadran war ki gidondan kesinlikle gözükmüyor :silent:

doğru hocam dediğinde haklısın. aslında birbirlerine benziyor ama işte bir kaç kullanan arkadaşıon tecrübesi bu gibi durumlarda lazım.

tecrübenin önüne hiçbişey geçemiyor

her türlü ramzey düşük bütçeler için kaliteli motor arkadaşım 150 kg ile 100km/h gördü ciğerleri çok sağlam

abi sadece bu kadarmı yorum var bende ramzey star 150 l düşûnüyorum sizin yorumlarınız önemli

asya150 trafikte sık rastlayacağın bir model.bu mantıkla demekki alınabilecek bir motor.ramzeyi ise yedi yıl kullanıp satmış biri(125sport)olarak tavsiye ederim.sağlam bir motora sahiptir.ancak,bu tarz bir motora binmek istiyorsan honda activa yı tavsiye ederim.asyanın servis ve yedek parça durumunu bilmiyorum ama ramzeyde böyle sorunlar yaşamıştım.bu yüzden yeni alacağım motor ramzey olmayacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar