- Konu Yazar
benim bir ramzey racing motosikletim var.ondan memnunum.kullananlarınız varsa.bu motosiklet hakkındaki düşünceleriniz nedir.honda cbr 125 ile kıyaslanabilirmi? şimdiden teşekkürler
dediğin gibi cbr 125 ile aynı hatlara ve kalıba sahip.ama cbr 150ye daha çok benziyor.ikisininde tıpatıp aynısı.cbr 125'i olan biri 150km/h bastığını söyledi.ben ramzey ile 150'yi kolayca geçebiliyorum.Kendisi cbr 125 cc nin kopyası bir motosiklet tir.
(sanırım yeterli)
Kendisi cbr 125 cc nin kopyası bir motosiklet tir.
(sanırım yeterli)
bende 2006'nın nisanında almıştım.daha arıza vermemiş.kafanı duwara vurmana hiç gerek yok arkadaşım bende 2 senedir ramzey kullanıyorum hiç bişey olmadı tabii birazda kullanıcının insafına bağlı hor kullanmadığın muddetçe hiç bişey olmayacağı kanısındayım kazasıs sürüşler
dediğin gibi cbr 125 ile aynı hatlara ve kalıba sahip.ama cbr 150ye daha çok benziyor.ikisininde tıpatıp aynısı.cbr 125'i olan biri 150km/h bastığını söyledi.ben ramzey ile 150'yi kolayca geçebiliyorum.
ne cbr 125 ne de senin motorun 150 yapmaz normal şartlarda.
peki benim ibrede gördüğüm neydi diyecek olursan: kocaman bir yalandı.
7000 km kullandım benzer bir modeli, ibresini 190 a dayandırdığım oldu. ama bana inandırıcı gelmiyordu ve hyosung gt250r ile ölçtük son hızını, 138 çıktı
138 kmh hiç de az değil arkadaşlar 150 cc lik bir çinli için. yani performanslı aletti, çabuk hızlanıyordu, kapıştığım bütün 150- 200 cc çinlileri alaşağı ettim o motorla.
yakıt tüketimi de iyiydi (km de 9-10 ykr).
ama çok kalitesizdi ve aşırı derecede titriyordu, vidaları atıyordu ben nsıkıyordum; en son uyamadık birbirimize, yollarımız ayrıldı.
o motorların sağlamlığına çok güvenmeyin, fırsat buldukça sağında solunda vida atmışmı diye kontrol edin, kolay gelsin.
bu motorun son hızı konusuna açıklık getirmek istedim. 140 ı pek geçebilecek bir alet değil ibre ne gösterirse göstersin. arkadaşın 150 yi rahat geçiyor demesi üzerine bu açıklamayı yapma ihtiyacı hissettim.Fakat tigermbz bence bu ibre yanlışlığı sadece senin ibrede ortaya çıkmış çünki biz hiç 190 yapıyo diye iddaa etmedik vede hiç oralara kadar ibreyi çıkaramadık. bizim yapabildiğimiz son hız 5 viteste 130 ile 140 arası gazın sonuna dayandığı an. Senin konuştuğun servisteki elemanıda bizzat tanıyorum. o biraz zırt atıyo..
dediğin gibi cbr 125 ile aynı hatlara ve kalıba sahip.ama cbr 150ye daha çok benziyor.ikisininde tıpatıp aynısı.cbr 125'i olan biri 150km/h bastığını söyledi.ben ramzey ile 150'yi kolayca geçebiliyorum.