10at418 Katılım 11 Şub 2008 Mesajlar 10 18 Şub 2008 Konu Yazar #1 ramzey qm 250 sı olanlar buraya motosıkletınızın resmını koyun.. hem tanısalım hemde motorumuzun uzerıne paylasımlarda bulunalım benım 10ATım
ramzey qm 250 sı olanlar buraya motosıkletınızın resmını koyun.. hem tanısalım hemde motorumuzun uzerıne paylasımlarda bulunalım benım 10ATım
By_StaR Katılım 11 Ara 2007 Mesajlar 2,658 18 Şub 2008 #2 walla benim Arkadaşta Var Çok memnn bide o iki egzos u söküp yerine Tek Egzos ve abart taktı manyak oldu makine..
walla benim Arkadaşta Var Çok memnn bide o iki egzos u söküp yerine Tek Egzos ve abart taktı manyak oldu makine..
megadeth Katılım 25 Mar 2007 Mesajlar 563 21 Şub 2008 #3 10at418' Alıntı: ramzey qm 250 sı olanlar buraya motosıkletınızın resmını koyun.. hem tanısalım hemde motorumuzun uzerıne paylasımlarda bulunalım benım 10ATım Genişletmek için tıkla ... al bunlarda benden olsun çok özledim keratayı yazı iple çekiyorum yaa yavv bu resimler neden böyle çıkıyo onuda anlamış değilim ssülü ile yapıyorum yine aynı:silent:
10at418' Alıntı: ramzey qm 250 sı olanlar buraya motosıkletınızın resmını koyun.. hem tanısalım hemde motorumuzun uzerıne paylasımlarda bulunalım benım 10ATım Genişletmek için tıkla ... al bunlarda benden olsun çok özledim keratayı yazı iple çekiyorum yaa yavv bu resimler neden böyle çıkıyo onuda anlamış değilim ssülü ile yapıyorum yine aynı:silent: