Ramzey QM 250 alınır mı alınsa satılır mı :)

Gv250 almayı düşünüyordum ama bu yazı kaçırmak istemememden dolayı fiyatı daha uygun bir motor almayı düşünüyorum.2000-2500 arası vereceğim.bu motoru önerir misiniz yada bu tarzda bu fiyat aralığında hangi makinaları önerirsiniz.Seneye satıp gv 250 almak istememden dolayı elimden nispeten daha kolay çıkarabileceğim bir model olmalı :) teşekkürler

Süper Moderatör (BBRR)
illa vitesli olsun diyosan elinden en rahat çıkarabileceğin ve bu fiyat aralığında aklıma gelen ilk motor ybr125

cruiser istiyorum sadece.Çinlere mi baksam acaba :S

Gv250 almayı düşünüyordum ama bu yazı kaçırmak istemememden dolayı fiyatı daha uygun bir motor almayı düşünüyorum.2000-2500 arası vereceğim.bu motoru önerir misiniz yada bu tarzda bu fiyat aralığında hangi makinaları önerirsiniz.Seneye satıp gv 250 almak istememden dolayı elimden nispeten daha kolay çıkarabileceğim bir model olmalı :) teşekkürler
Arkadaşım bende kanuni seyhan 250c(ramzeyle hemen hemen aynı)vardı,1400 tl'ye 7 ay taksitli zordan zor sattım.Değerli moderatörümüzünde dediği gibi,illa alacağım diyorsan ybr125 veya cbr125 al.Yok chopper olsun diyorsan bence paranı biraz daha biriktir,aklı başında bir motor al.Yazdıklarımı bir çin malı chopper mağduru olduğum için lütfen dikkate al.

Bence hiç bulaşma bir aldığında sevinirsin birde satığında.Alırsan regal raptor al en çok tutulan çin malı cruiser:cat:

Bisan Roadstar ile ilgilenmeni tavsiye ederim...

Ama bu motor alınır da satılır da yalnızca düşük alman gerekiyor ki cok zarar etmeyesin ..

bir ara bende 8ay kadar kullandım ramzey QM250 cruiser modelini ve çok vibrasyonllu rahatsız bir makine olduğunu söyleyebilirim,fakat ikincielini alıp bir yaz sezonu binerek 300-400lira aldığın fiyatın altına satarak bu sezonu kaçırmamış olur şehiriçinde cruiser model motor hevesinizi alırsınız hem de en ekonomik şekilde..ikinci bir seçenekte V twin motorlu keeway ss veya bisan roadstar 250cc. türevi bir model almaktır vibrasyonu daha az ve hızlanması çok daha seridir.....yine de son karar sizin şimdiden hayırlı olsun dileklerimle

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar