merhbalar. yakın bir zamanda qm 200 almayı dusunuyorum bu yuzdende sizde bu motorun sahibi oldugunuz için size bir kac soru sormak istedim =) ben ogrenciyim maddiyatım sınırlı bu yuzden verdigim paranın degerini bilerek harcamaya calısıyorum. oncelikle servis ve yedek parca durumu nedir bu motorun. buldugum motor 500km ve benim ogrenci halime bakılarak yapılmıs pazarlılar ile 2binlira olarak gorusuldu bu iyimidir, normalmidir? motora bakıcagım zaman nelerine dikkat etmeliyim? ben bu motoru sehir içi kullanmayı planlıorum benim ilk motor tecrubem olucak ilk motora baslayan biri için ve sehir içi için bu motor uygunmudur bana acaba ? yani bu motor ile ogrenicem herysei diyebiliriz... motor hakkında hemen hemen hiç bir bilgim olmadıgı için ben bu motorla 1 sene içinde birşeyler ogrenene kadar beni en azından bir yıl yol ortasında bırakmamalı bu cok onemli ne yazıkki, bu yuzden beni ortada bırakırmı sorusunu soruyorum? ve ogrenci oldugumdanda yakıt sarfiyatıda pek onemli aslında bunun hakkında bilgi verirmisiniz? umarım bu sorularıma cevap verip yardım edersiniz. şimdiden cok tesekkurler.