Ramzey QM 200 GY alıyorum

Belki haklısın ama çevremdeki tüm kullanıcı arkadaşlarda bu motoru tavsiye ediyor benimde çinden daha çok içime siniyor açıkcası. En azından satan yer bursada kalite açısından iyi referanslara sahip. Nasip bakalım yarın gidip görücem daha. Ben bugünden motor üstüdne büyüyenleri yolladım kontrole ;)

Hocam İyimisin Sen Sakın 2006 Model Diyon Asyanın Ve Kübanın 250 CC Crossları var o fiyata hemde sıfır sakın alma

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ramzey fena değildir, linkteki motor da temiz görünüyor ama ben kendi adıma 5-6 yıl garajda yatmış 1000 km'deki motor yerine 50.000 yapmış ama garajda yatırılmayıp kullanılmış, bakımları yapılmışını tercih ederim. Birkaç yüz TL daha verebiliyorsanız temiz bir Honda XL200 bakın derim. Bu arada lastikler aşınmamış ama kullanma süresi dolduğundan büyük ihtimalle lastik de almak durumunda kalacaksınız... Gönlünüzdeki motosiklete kısa sürede kavuşmanızı dilerim...

Arkadaşlar son anda fikir değiştirip XT 125 r aldım hatta gezindim bile :) Süper bir duygu. Ustalarda saolsun tastiklediler motoru.Akşamı sabırsızlıkla bekliyorum :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun güle güle kullan..sen üstündeyken bi resim paylaşır mısın? sele yüksekliğini görmek acısindan..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar