Ramzey QM 200 GY alıyorum

Moderatör
İsine karismak gibi olmasin ama 4.000 cok gibi. Kuba STR ler var mesela sifiri 4.500 civari.

Dostum kuba benimde aklıma geldi buldumda 300 km de 4300 tlye ama ne bilim ramzeyi çok met ettiler birde ramzey alabilirim niyetiyle girince arayışa çok temiz geldi bu bana . Fiyat konusunda haklısınız ama

ramzey cross modelinde kendini bu sınıfta kanıtlamış bir motor fiyat konusunda birşey diyemem ama kuba dibi bilinmeyen bir kuyu.

Kuba konusunda , daha once ramzey kullanmis birisi varsa bir danisin derim. Fiyati cok yuksek. xl veya kmx gibi saglam makineler bile daha ucuz.

Benimde aklıma takılan tek konu o :) Çok uçuk ancak okadar indirebildim yoksa 3500 e 7000 km de var o inmiyo ama :D Birde kendini kanıtlamış bir motor kubaya cesaret edemiyorum ki görünüştede bence ramzey daha kaliteli duruyor . İlk motorum olacak sabırsızlanıyorum yanlış yapma ihtmalimde bol ama şu an seçeneklerde en temizi bu . Yoksa 4250 ye xl 200 de var ama ne halde bilemem rektefiye yemiş vs

Bence biraz daha düşünün.O fiyatı 0 crosslar alabilirsiniz.Kuba lar bence hem kalite hem görüntü açısından daha iyi.Kuba'nın konu başlığı var orda arkadaşlara danışın isterseniz.

Kuba başlığını çok inceledim ama onların gidon milindeki gevşeklişk derdi beni çok ürküttü şahsen. Ama kararsızım hala :( japon istiyorum ama temiz bulamıyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:51 ----------

Birde asya tepee 250 var daha ucuza geliyor sıfır 2012 ama asya işte anasını satim

kubanın sıfırını alacağına bu daha mantıklı bence.ama 7bin km de olan bir motorla bu arasında düzgün kullanılmamışsa çok fark yok.uzun süreli kullanmayı düşünüyorsan 500 lira fazla para verilir ama 1 yıl sonra değiştirme gibi bir düşüncen varsa çok zarar edersin.uğraşacak zamanın filan varsa 1500 liraya yıpranmış bişi alıp kafana göre toplarsın fabrika yapımından çok daha iyi olur.şahsen ben öyle yaptım.:D

iyi fikir oda geldi aklıma ama uraşacak zaman yok şu an. Vazgeçtim ona o parayı vermkenten. Yarın Allahın izniyle xt 125 r alıyorum anlaştım adamla 2006 14000 de yamaha servisinden . Sanırım en temizi böyle olacak en azından satarken zarar etmem okadar.

Saolasın kardeş o gezileri okudum inceledim yıllardır araştırıyorum almak yeni nasip oluyor. Ramzeyle çıktım yola xle sarktım çinlere girdim en sonunda tavsiye ile bütçeyi aşıp yamayada karar kıldım yarın alıcam inş xt 125 r 2006

Bence de doğru tercih. Ben de karar verdim haftalardır xr125r bakıyorum ama istanbulda yok malesef. En yakın Tekirdağda var orda da hangi ustaya güvenip göstereceğim bilemediğim için hala bekliyorum İtanbul'dan birisi satılığa çıkarsa da baksam alsam diye :) Siz bana göre çok şanslısınız. Şimdiden hayırlı olsun

Teşekkür ederim arkadaşlar :) Umarım bahtımız gülerde başımız ağrımaz üstüme geçirene kadar uyku yok bana şimdi :) Darısı sizlerin başına :) İnş. istediğinizi bulup sahip olursunuz .

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kuba str daha mantikli bir secim olacak 2006 model ve ramzey hic bulasma git 2012 model kuba str al hemde ayni paraya her türlü daha iyi ramzeyden :)

iyi fikir oda geldi aklıma ama uraşacak zaman yok şu an. Vazgeçtim ona o parayı vermkenten. Yarın Allahın izniyle xt 125 r alıyorum anlaştım adamla 2006 14000 de yamaha servisinden . Sanırım en temizi böyle olacak en azından satarken zarar etmem okadar.
yapma arkadaşım 14000 km diyorsun, kokosu ponçiklenmiş motor mu alacaksın dağda bayırda. japon değil amerikan olsa ne olur o saatten sonra.. al bi tane sıfır bak keyfine ne kadar zarar edeceksin ki temiz bakarsın 500tl de zarar et başının gözünün sadakası olsun. en azından cross motorda ikinci elden uzak durmak lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar