Ramzey cup 100 veya mondial ukh 100 hangisi daha iyi

s.a Arkadaşlar öncelikle aranıza yeni katıldım kendime yeni motor almayı düşünüyorum bu benım ilk motorum olacak A2 ehliyetimi yeni aldım kısmetse mayıs ayında motorumu alıcem ama 2 motor arasında tereddüt ediyorum hangisini tavsiye edersiniz tecrübeli motor kullanıcı arkadaşların yorumlarını bekliyorum

avatarımdaki gibi modifiyeli motor yapmak niyetim var ama öle çok abartılıda olmucak orjinal nikenajları sökücem tek renk kırmızı istiyorum

jantlar: beyaza boyanacak

sele: beyaz renk üstüne örümcek deseni

tekerlek: kenarlarına kırmızı şerit çektircem

arka ve önce tekerleklere mavi neon taktırmayı düşünüyorum

sizce böle yaptırmıs olsam çok abartılı olurmu

not: sitede bütün arkadaşalar yan aynaları çıkartanlara kızıyorlar bende onlardan yanayım aynalara dokunulmayacak herkese teşekkür ederim iyi veya kötü yorum yapanlar için

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:44 ----------

bu şekilde sıradan bir resim yaptım fotoshopta

[URL=http://img3.imageshack.us/i/modifiyelicup.jpg/][/URL]

Son düzenleme:
Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
ikisinde hemen hemen aynı sınıfta ve kalitede cub lar kafan hangisine yatarsa onu seç derim

mondial ukh almayı düşünüyordum ama motorcu arkadaş ramzeyi almamı tavsiye edince kararsız kaldım burdaki yorumlara göre karar verip alacem

Motosikleti
mondial ukh almayı düşünüyordum ama motorcu arkadaş ramzeyi almamı tavsiye edince kararsız kaldım burdaki yorumlara göre karar verip alacem

çevren hangi markanın servisi ve yetkilisi daha çok ise onu tercih et

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:41 ----------

ama mondial 100mfm daha güçlü (kağıt üstünde)

istersen bide kymco nun 100cc cub larına bak :cat:

nerdeyse çogu motorların teknis servis ve yedek parçasını temin ediyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
reis illada cup alıcam diyorsan kaliteli hoş olsun diyorsan kymco straight 150 derim

vergiyle ugraşmak istemedigim için hemde yakıt az gitsin diyerekten cup 100 almayı düşünüyorum

ramzey al derim arkadaşta mondial var 1 yıl olmadı daha alalı ama sanayidekilerle kanka oldu..

Motosikleti
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar