slm motor tutkunu arkadaslar ben 21 yasindayim ve 12 yasimdan beri motsiklet kullaniyorum su ana kadar envayicesit motor kullandim qm250 yide uzunca bir süre kullnam sansim oldu yaklasik olarak 9200km lerdeyim naci abininde daha önceden söledi sorunlari yasaniyor ama zamaninda ve ebilir kiiler tarafindan mudahale edildi taktirde bu sorunlar can sıkmiyor .En basindan beri bütün yazilan yorumlari tek tek okudum herkese tesekkür ederim. ama bazi arkadaslarimiz anliyorumki motoru sadece uzaktan bakarak yorum yapmislar yaziktir arkadaslar yeni motor alacak arkadaslari etkilemeyelim sonra bir baskakonuda su soğutmali motorlar evet motosikletler icin güzelbir olay ama onun güzl olup olmadini benim gibi 1700 km lik bir mesafeyi kaplayan bir geziye cikan bilir arkadaslar tek kelimeyle sunu söleyebilrimki rezalet deneme amacli cikmiştik ve pişman oldum pervane arizalandi su kacirmaya basladi pervaneyi tamir ediyosun ediyosun yoladevam ediyon ama nedeninianlamadin bi sebepten dolayi su kacirmya basliyor tam anlamiyla eziyet hangi motordan bahsetdimi arkdaslar gayet ii biliyordur oyüzdendir ki arkadaslar su soğutmalilardan uzak durun derim cikartid masrafdan bahsetmiyorum bile
hepinize iyi sürüsler dilerim kasksiz motor kullanmayalim arkadaslar kib
hepinize iyi sürüsler dilerim kasksiz motor kullanmayalim arkadaslar kib