bu resim ekleme olayını bir arkadaş hangi siteden yapıyor acaba ben bir türlü yükleyemedim Ali - İhsan ustalar bi el atın şuna yaw...nerden yapacağım.
İhsan abi süpersin, helal sana...
Gıptayla okuyorum yazdıklarını. Evden işe, işten eve gidip gelirken motorun tadı tam da çıkmıyor. Gezeceğim yerlerin hayalini kuruyorum sadece. Zaten işlerin yoğunluğu engeldi, bir de ufaklık olunca tam evcimen oldum.
Bu arada ufaklık iş yerindeyken burnumda tütüyor. Sabahtan akşama özlüyorum. Motosikletimin sayesinde her gün onu en az 1 saat fazladan görme şansım oluyor. Sabah akşam otobüs beklemelerim ve yolda geçen zaman kayıplarımı motosikletim telafi ediyor.
Herkesin tekeri düz bassın, kazasız belasız sürüşler...
Herkese selamlar
Ben Kocaeli'den Uğur.
Yaklaşık 10.000 Km'dir, Mondial 150 zc kullanıyorum.
Dün rutin bakımları için servise gittiğimde satılık Ramzey QM 250 gördüm. 900 küsürlerdeydi kilometresi.
Alan arkadaş sanırım ufak bir yan yatırma yaşamış ve ardından garaja koymuş. Şu anda bakımları vs yapılmış vaziyette.
Benimde hoşuma gitti ve motosikleti araştırmaya başladım konuyu okuyarak.
Müsadenizle bir kaç soru sormak istiyorum,
1- Kronik sorunları var mıdır?
2- Uzun yolda sıkışmadan,rahatça seyredebileceğimiz maksimum hızı nedir ?
3-Yakıt tüketimi ortalama olarak nedir ?
4-Alırsam pişman olur muyum![]()
( Çünkü çinli motosiklet kullanıyorum ve ne kadar bakarsanız bakın yine de ufak tefek problemleri eksik olmuyor.
Ama ben yine de keyifle kullanıyorum )
Motosikleti 2000 TL'den veriyorlar,fakat pazarlık yapıp daha da düşürebilirim fiyatı. 2007 trafiğe çıkmış ve 4 sene yatmış..
http://www.sabah.com.tr/Yasam/2012/0...-onu-cagiriyor
Motor sevdası bir arkadaşın sabah gazetesindeki haberini görünce burda paylaşmak istedim.
Emre gerekenleri söylemiş :cat:
Merhaba arkadaşım.
Zaten bir Çinli tecrüben olduğu ve başına gelebilecekleri az çok tahmin ettiğin için çok detaylı şeyler söylenmesine gerek yok.
Ancak QM250'nin pek çok motora göre oldukça sağlam bir yapıya sahip olduğunu düşünüyorum. 80km/saat'i geçtikten sonra titreşim hissedilir şekilde artıyor ve civatalarda gevşemeler oluşabiliyor.
Her 300km'de bir dişlilerin makine yağı ile yağlanması gerekiyor. Bu zaten her motor için geçerli. Km'si düşük olduğu için zincir ve dişlisi konusunda problem yaşayacağını sanmıyorum.
Bahsettiğin motoru aldığın durumda motor yağını da değiştirmen gerekli.
Elektrik tesisatı çok stabil değil ve fazla zorlanması durumuna karşı sigortaların yedeklerini bulundurmak gerekli. Sele altından geçen kablolarda ezilme var mı yok mu alırken kontrol etmende fayda var. Montaj hatası olabiliyor ve ilerde sorun yaratabilir.
Üzerindeki lastikleri mutlaka değiştirmen gerekecek. Fabrika çıkış lastikleri 6 yıllık oldu. Elastikiyetini kaybettiği için yol tutuşu kötü ve ıslak zeminde çok kayıyor.
Kronik problemi ön maşalardan gelen sesler. Henüz bu forumda tam olarak bunu gideren kimse yok. İhsan abi bunun üzerinde hala uğraşıyor. Fabrikadan amortisörü yenisiyle değiştirip sonucu bize de yazacak.
Genel parça kalitesi malum, özellikle vitese sert davranman durumunda 3-4 bin km sonra ayak pedalını değiştirmen gerekebilir. Yaklaşık 30 TL'ye yenisi satılıyor.
Bunların dışında çok problem yaratmaz ve fiyatına ve sınıfına göre düşündüğünde yukarıda yazdıklarım katlanılır şeyler bence.
Yakıt tüketimi şehir içi 100km'de yaklaşık 4 - 4,5 lt civarında. Ben 70-80 km hızlara çıkıp sabit hızla yol aldığım durumlarda yakıtın oldukça çabuk tükendiğini düşünüyorum.
Haftada 20 TL'lik yakıt alıyorum ve 100 km kadar yol yapıyorum.
Ortalama 60 km hızla kullandığım haftalarda aynı miktar yakıtla daha fazla yol yapıyorum.
Ben her gün işe gidip gelmek için kullanıyorum. Alırken ekonomikti. Kullanırken yakıt ekonomisinden dolayı çok da ekonomik olmadığını düşünüyorum. Motorun hacimli görüntüsü, yol tutuşu ve kullanım rahatlığı beni cezbediyor. Ben aldığım için kesinlikle pişman değilim.
Hayırlısı olsun...
Herkese keyifli sürüşler, iyi geceler...
---------- Post added at 23:32 ---------- Previous post was at 23:30 ----------
http://www.sabah.com.tr/Yasam/2012/03/25/yollar-onu-cagiriyor
Güzel bir habermiş... Teşekkürler...![]()
s.a. yaz geldi problemler başladı.motosikletle tek başıma 100 km. bir yolculuk yaptım, ilk başta herhangi bir problem çıkmadı fakat yaklaşık 50. km. den sonra hafif rampada motor vites değirterecek kadar devir düşmemesine rağmen sanki pislik gelmiş gibi tekleme yapmaya başladı, rolenti de çalışma düzgün, az rampa görse vitesi küçültüp devir biraz artmayınca motor tekleme yapıyor. Rampa inişte yada düz yolda herşey normal.Tamirciye gösterdim biri bobinden olabilir dedi, diğeri karbüratör dedi hiç müdahele ettirmedim. Ş. içi kısa mesafelerde hiç sıkıntı yok çalışmalı çekişi normal bazen bu şekilde uzun mesafeye çıktığımda bu problemi yapıyor.Ayrıca bu sefer aşırı yakıt tüketti.Bujiler yeni değişti bakımı yapıldı.Görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.