selam arkadaslar ramzeyim yok ama insallah kismetse olacak araniza katilabilirmiyim.sevgiyle kalin.amca 35 nasilsin benitaniyabilecekmisin.
Valla çıkaramadım ?
---------- Post added at 23:09 ---------- Previous post was at 23:00 ----------
Hepinize öncelikle kucak dolusu selamlar arkadaşlar. Uzun süredir foruma ne girebildim ne yazabildim aslında her gün aklımdan çıkmadı ama malum bilenler anlamıştır ama ben yinede herkese selam vermek istedim.Yeni dünyaya gelen kızımın şeker durumlarından zaman kalmadı işlerdeki yoğunlukta eklenince özel hayatımızda kendimize zaman ayıracak yer kalmadı. Naci abi İhsan, Ali, Ertuğrul abi sizleri de çok özlemiştim. Şimdilik hoş çakalın. Artık kısmetse yine burdayız.
Kardeşim keyfine bak.Şu aralar sorumluluğun çok daha fazla önce ev iş sonra motor. Bizler iyiyiz henüz daha lastiklerimi yenilemedim bu kışı iyi çıkardı bana sezon ortasında yeni lastik alıcam, nisanda Trafik Sigortası yenilenecek, ön maşanın takırtısı devam ediyor servise rapor tututurup fabrikadan yenisini getirteceğiz. Motor 6500 km ye geldi 7000 de bakıma girecek 3000 km dir aynı bujilere devam MAAŞŞALLAHı var motor çok az yakıyor yakıtda benim motor çok pinti
---------- Post added at 23:11 ---------- Previous post was at 23:09 ----------
AMCA BEN YAĞMUR CAMUR DEMEDEN KULLANIORUM MOTORUMU CÜNKÜ BASKA ARACIM YOK:d:d:
AYRICA BİR SORUM OLACAK 3 AY İÇİNDE 2 DEFA BUJİ DEĞİŞTİRDİM NEDEN ACABA?
VE BENZİN TÜKETİMİM HALA COK YÜKSEK KM DE 25 KR YAKIORUM NERDEYSE
AYRICA MOTORUMU 3000 LİRAYA SATABILIRIM CİDDİ ALICILAR OLURSA MOTORUM İLK ALDIĞIM GİBİ 800 KMDE TAM TAKIR Bİ SIKINTISI YOKTUR..
Valla sorununuzun ne olduğunu anlıyamadım? Bu konuda size Beycivan kardeşim yardımcı olabilir.Kendisi bu konuda çok daha bilgili ve tecrübe sahibidir.Bizlerde bu konuda bir çok yardımı kendisinden ve Naci abimizden öğrendik.