Herkeze merhabalar; Artık benimde aslında tamamen tesadüfen satın almış olduğum Ramzey QM 250 motorum var.Henüz daha ehliyetimi bile almadım çünki yeni yazılı sınava girdim,direksiyon sınavı bu ayın sonunda,kazınırım inşallah ayrıca motorumuda yaklaşık olarak sanıyorum 3-4 ay sonra teslim almayı düşünüyorum motor mağazada kutusunda de monte durumda

çil çil parlıyor kırmızımı kırmızı,teslim aldığımda bir müddet arka çantalarıyla kullanırım sonra deri çantaya çevirmeyi düşünüyorum.20 yıldır motor almayı hayal ediyordum yaş 42 mağaza sahipleri kalkıp bana birde yaşım kadar vade uygulayınca vade farkını gözetmeksizin motoru aldım.Buradan Ramzey QM 250 ile ilgili ululabilen tüm olumsuz arıza ve mekanik sorunları ve ayrıca harika oluşumları tek tek okudum inceledim.İnanıyorum ki askari ücretle çalışan orta halli biri için alınabilecek güzel bir araç.İşin içinde birde bekarsan deyme keyfine

Balıkesire ilk fırsatda motoruma atlayıp geliyorum ama önce ruhsat plaka parasını denkleştirmem gerekecek.Ve burada verilen tüm bilgileri sahibinden dinleme gideceğim ve belkide gitmişken bir kaç gün kalıp orada gerekli ince ayar ve değişiklikleride yapabiliriz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:00 ----------
Beycivan arkadaşım bu motor senin oraya kadar< rahat rahat gelirmi? Gelir dersen en kısa zamanda yollara düşüyorum önümüxdeki yaz nasipse sendeyim.Balıkesir Bandırma;Sakın bu amcayı yabana atma