@virtuemen, aramıza hoşgeldin..
@beycivan, zaten insanın kendi motoruyla uğraşması zaman ayırması kadar güzel ve zevkli bişey yok sanırım.. bu vibrasyon olayı için senden baya bi tavsiye alıcam abi bu arada çünkü benim motorda da 80de titreşim başlıyo çünkü benden önceki sahibi çok özen göstermemiş benimde sınavlarım olduğu için 1 haftadır bi elden geçiremedim. ilk boş kaldığımda servisine götürüp baştan aşağı bi check-up yaptırıp ufak eksikliklerini gidericem sonra sizlerin verdiği önerilerle kendi motorumla kendim ilgilenicem.
maxemrah hoşbulduk.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:16 ----------
Motorunuz hayırlı olsun. Allah başka kaza bela vermesin. Selamlar.
teşekkürler naci abi allah herkese hayırlı sürüşler nasip etsin.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:18 ----------
hosgeldin erdem,hayırlı olsun motorun öncelikle.. dediğin gibi hepimiz çok fayda görüyoruz burda anlatılanlardan ve bizlerde tecrübelendikçe yeni bilgiler eklenecektir. arada parazit seklinde bilmeden ve taraflo olarak yazanlar da oluyo ama onları es geçeceksin :wiinkk: geçmiş olsun ufak kazan için de, önlemini almadan trafiğe kesinlikle çıkma, bende ufak bir kaza atlatmıstım,lastiklerin ve fren sisteminin zayıflığından oldu, enazından en kısa zamanda lastik deisimini yapmanı tavsiye edebilirm onlem olarak.
kazasız hayırlı sürüsler,[/QUOTE]
emokaan teşekkür ederim; evet önlem almadan çıkmamak lazım. hergün sabah ve akşam olmak üzere toplam 25 km yol yapıyorum işe gidiş gelişlerde. sadece şuan kask kullanıyorum. kazada da sadece kask vardı ve çok şükür ki takmışım başımı çok fena yere çarptım. üzerimde adana sıcağından dolayı sadece t-şhort vardı ve sırtım kollarım sıyrık içinde kaldı. şimdi hemen bi deri mont siparişi verdim korumalı olanlardan ve motorcu çizmesiyle eldiven yarın akşama elimde hepsi. sıcak felan dinlemeden giyeceğim. ve lastiklere gelince ön jant ve lastik kazada kullanılmaz hale geldiler. siparişte jant farklı bir model geldi servisim orjinali gelince değiştirecek tekrar, ve lastik te dubleks ve orjinalinden daha ince şimdilik memnunum motordan dolayıda pek şikayetim yok çok şükür. size ve tüm arkadaşlara kazasız belasız sürüşler