gerçekten güzel bir gezi olmuş,sormak istediğim şey şu ramzey üzerinden yaptığınız bu güzelim değişikler kaç paraya maal oldu.ayrıca eksozu içini boşaltmak yakıt tüketiminde bir farklılık yarattımı?
Valla kardeşim debriyaj balatasını değiştirdim,motor yağını,marş motorunun dişlisi ve manyetosunu değiştirdim, emme manifoldlarını değiştirdim, ngk buji takıldı, hava filtresi değişti, egzost, sarı şeritler, çantaların sökülmesi camın sökülmesi, deponun boyanması, çamurlukların boyanması ve vernikleri, püsküller, ramzey yazıları kesilmesi,bilimum etiketlerin sökülmesi ve diğer ayarların maliyeti 350 tl. tuttu.. Yanlız dikkatinizi çekerim maliyeti :cat: çok yakın bir kardeşim ilgilendi sagolsun,benden pek bi para kazandığını sanmıyorum..ayrıca ben hiç karışmadım sayılır herşeyi kendisi yaptı,benim isteklerim doğrultusunda..
Egzostu açtırmamdan sonra yakıtta çok göze batar bir artık farkedemedim açıkcası, çünkü yeni açtım sezonu geçen sezonun rakamları pek aklımda kalmadı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:13 ----------
sarı şeritleri bende boyatacam ya,görüntü anlamında eksi bi özellikle bence motor için..
Kardeşim seninde motorun hayırlı uğurlu olsun bu sırada, Allah kaza bela vermesin inş.. Yanlız o sarı şeritleri boyatmıyoruz, onlar sticker gibi çıkıyorlar.. onları yerlerinden söktükten sonra zımpara atıp boyamak lazım parçaları yeniden çünki üzerlerinde vernik atılmış, direk çıkartırsan alt tarafları hem mat oluyor, hemde yarım milimetre kadar derin oluyor altları..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:16 ----------
Sanki birileri bizi izliyo
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:55 ----------
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
mehmetay18, askon+
yakaladım seni dayııı