@Beycivan üstadım birkaç sorum olacak benimde; arka frene bastığımda önce tak diye bir ses geliyor sonra frenleme yapıyor motorum,özellikle sağa dönüşlerde rampaysa yol motorun ön tarafından garip sesler gelmeye başladı. Nereye bakmalıyım?
selamün aleyküm arkadaşlar ben şuan 150 zat kullanıyorum ama sizin motorlara hastayım sizlere bir kaç sorum olucak beni aydınlatırsanız çok sevinirim ben 163 boyunda 50 kiloda ufak bi adamım bu motoru taşıyabilirmiyim uzun yola gidebilirmiyim istanbul antalya gibi benim mondial 150 zat ile gitmediğim yol kalmadı beni hiç üzmedi hiçte yolda kalmadı ama 150 lik olmasına rağmen 400 lük bi motor gibi yakıt harcıyor çok gezdiğim için benzin maliyeti acıtmaya başladı:queen: bunu satıp 250 ramzey almayı düşünüyorum ne dersiniz sizlerin vereceği bilgiler ışığında hareket edeceğim şimdiden herkese teşekkürlerimi sunarım
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:25 ----------
evet anlaşıldı bu forum sayfasının selası verilmiş cenaze namazı kılınmış milletde dağılmış
zaten qm 250 ile yuki 250 bire bir aynı motor bi arkadaşın cup motorunu kullandım biraz bana bisiklet gibi geldi benim 150 zat da 2006 model ama hiç bir yeri dökülmedi şimdiye kadar sadece yan yatmadan dolayı çizikler oluştu ben motorumdan yakıt dışında hiç şikayet etmedim 10 yıllık motor ama maşallah en ufak vidasına kadar orjinal hala dediğim gibi tek dert yakıt