Evet BBR sanırım vasuki arkadaşımın anlattığı yeterli olacaktır...
evet arkadaşlar bu doğru. ramzey fiyat olarak piyasayı yakalamak için, 125 cc nin üstündeki motorları çinde yaptırıyor. 125cc ve altı türkiye üretimGelişim Sürücü Kursu' Alıntı:yerli malı türkün malı destekliyoruz,
ancak burada bahsi geçen çin'den ithal ramzey 150, bu konuda yorum lütfen
Vasuki' Alıntı:Cumartesi günü arkadaşımın Ramzey 150 SS'unu kullandım vibrasyon felaketti, 15 dk kullandım popom terledi ellerim acıdı.
Ertesi gün arkadaşım kullanırken 680km'de olan motorun arka tekerleğin 2 bijonu aynı anda yerinden çıkıp, lastikle şasi çatalı arasına sıkışıp lastiğin kilitlenmesine sebep olmuştur. Allahtan hızı çok düşük olduğundan küçük sıyrıklarla atlattı. Ya E-5'de yada benzeri bir otoyolda 80km/s hızla giderken bu olay gerçekleşseydi ve ölümle sonuçlansaydı sorumlusu kim olacaktı? Sanayi Bakanlığı kalite standartlarını tekrar gözden geçirip takibini iyi yapmalı, insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı! Olaydan sonraki fotoğraflar...
![]()
kliwaj' Alıntı:ramzeyin 150 liği hondanin 50 si bile olamaz !!!! o motoru inceledim aldiğin gün elinde dökülür!!,kalitesizim diye bağiriyor.alinda görün!!
bu arada honda su soğutmalı omotor hava
ramzeyde ibre 220 ama 120 taş çatlasin basar hondada ibre 200 max hiz 140-145
ramzey çin, honda capon ,ramzeyin 150 liği cbr nin klonu, honda orijinalll
ramzey 5 para etmez honda 5 milyar
ya koray honda hondada arada 2000 ytl fark var abiciğim ayrıca birisi 150 öbürü 125 cc.sen olsan ne yapardın