ramzey 100 cup ta hız sorunu. lutfen yardım edin.

arkadaşım bendede vardı aynısı sattım tabi bunla sadece bi kere 110 yaptım ondada 500 metre bayıraşağıya yani sonuç düz yolda 90 ı geçemezsin yani benimki geçmiyordu motoru söktürecem diyorsun kesinlikle önermiyorum benim 2.vites dişlisi kırılmıştı adam söktü taktı bi haftada onada 110 tl istedi neyse bi bindim motora motor hiç gitmiyor sesi bile değişmiş ondan sonrada zaten sattım motoru huzuli yere söktürmene gerek yok derim karar senin...

s.a motoran torro-100 kullanıcısıyım..ben düzde 110km rampa aşşağı 130 gördüm ibre yanlışdır deme kilometreciye ölçtürdüm saat gibi çalışıyor.sende acele etme motoru iyi aç. eksozu kapat. benim motor 2610 kmde şuan . hiçbir oynama yok motoru iyi açtığım için süratleniyor.. sende acele etme olur gider..

Ya arkadaşım cup tipi motosikletler pratik olması ve az yakması için tasarlanmış sürat için değil:pr: bu kaç kere yazıldı çizildi bi cup için 90km/h gayet ii sürat bende mondial 100 kh kullanıyorum taa 560 km yol gidip geldim gördüğüm hız maksimum 95 (oda rüzgar arkamda benden yanaydı) ama 560 kmde harcadığım benzin sadece 30 tl ortalama 0.054 tl geliyor yani (54 binlira) vede çok memnunum bence sen hız istiyosan motorunu değiştir cup ne yapsan senin istediğine cevap vermeyecek yani anlaşılan:pale:

bende 2006 model cup var resmleride motor modellerinde cup kısmında var,uzun süredir kullanmadığım motoru 800 kmdeyken tam anlamıyla kullanmaya başladım ve motor rodajı ii yapılmadığı için 60 km den yukarı çıkmıyodu 10 gün içinde 800 kmden 1400 e geldi motor çok gezdim şimdi motorum canavar gibi düz yolda hiç zorlamadan 95 100 km ye geliyo bundan fazlasını istemek bence çok saçma zaten bu suratte motor sallanmaya başlıyo.

bu cup cular biraz daha sıksa valla hayabusaya bile yakacaklar ...şaşıyorum......:cherry:

95 100 diyince hayabusamı geliyo aklına arkadaşım:)ayrıca mobiletleri bile bu hizlara çıkarıyolar orasıyla burasıyla oynayıp ki cup okdar küçük bi motor değil tabi devamlı bu hızla gidemezsin buyük motor gibi ama bu hızı yapmıyo değil.

Evet xD xD

Motor : Çelik
Model : CM-107
cc : 100
Km : 13585

Yapılmadan önce : 80

Yapman gereken:
97 oktan benzin al (PO),
Buji değiştir (Bosh),
Hava filtre temizle,
15-40 GTR yağ değişimi,
Hava ayarı Tam sağ sık 1,5 tur sola ve arkasından sadece 4 tık tık daha sola,
Motoru orta ayakcakta 11000 devire birkez getir ve bırak,
Teker havasını lastiğin üzerinde yazandan 5 psı daha fazla yap,
Arka fren balatasının vidasını biraz sal çok değil tutup tutmadığını kontrol et hayatın önemli ve kafana kaskını tak biraz turla 5 km kadar ,kendine güzel bir yol seç mümkünse rüzgar arkandan essin 3-2-1 kalk ve 1. vites ve 2. vites ve 3.vites ve 4 bas bas bass akılda kalan ??????

Benim motorum: 120

kafana yatarsa dene....

ben şuan hala biniyorum be devam edeceğim ama tavsiyem kaks sız yola cıkma
haaa illaki kaskı çıkartırsan 5 sürat daha hızın artar bilgin olsun xD:cat::wiinkk:

Son düzenleme:
Arkadaşlar size tavsiyem lütfen cup türü motorlarla tam emin olmadığınız yollarda hız yapmayın. Zaten frenleme dengesi zayıf bir de panik fren olayına girerseniz sonuç iyi olmaz.
Siz de biliyorsunuz ki cup tarzı motosikletler hız için değildir.

Bende Mondial 100 Ukh kullanıcısıyım. 95 km gördüm daha bassam gidecek ama gerek yok zaten 100 km bu motorlar için fazla geliyor, tehlikeli. En iyisi 60 la bakına bakına, geze geze gitmek, hız yapmaktan daha zevkli geliyor bu bana.

kardeş bende100 lük mondial var ön arka dişlileri değiştirdim karbürator açık egzoz açık amortisörleri bastım motorumun hızı 120 km bana yetiyoooo....:)))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar