Aynı kaza durumu benim de bugün başıma geldi,arabayla gittim çünkü boyattığım Grenajları sefaköydeki irfan ustadan almam gerekiyordu neyse sefaköyden grenajları aldım arka koltuğun üzerine güzelce yerleştirdim şirinevlere de uğrayayım dedim çünkü motomax bi bakıyım dedim.Neyse lafı uzatmamayım havalanı kavşağını tam geçtim en sağ şeritteyim hızım 80-90 Km/s önümde minübüs gidiyor kapalı kasa ford transit bir anda frene yüklendi bende arkasındayım haliyle bende frene yüklendim neyse ki araçtaki ABS sayesinde durabildim,
E-5 ortasında durduk öndeki minübüs hesapta kavşağını kaçırdı ya Gerizekalı geri gelip havaalını kavşağına girecekti,
Sonrasında minübüs kaçtı tabi yeni boyattığım grenajlar yerle bir bir birlerinin üstüne düştüler beni aldı bir sinir,minübüsü şirinevlerde yakaladım önüne kırdım indim arabadan,bana diyor ki abi seni görmedim adama bağır çağır tüm trafiği kitledim,
Minübüs şöforü özürler üstüne özürler sonra ya sabır dedim bastım gittim.
E-5 ortasında durduk öndeki minübüs hesapta kavşağını kaçırdı ya Gerizekalı geri gelip havaalını kavşağına girecekti,
Sonrasında minübüs kaçtı tabi yeni boyattığım grenajlar yerle bir bir birlerinin üstüne düştüler beni aldı bir sinir,minübüsü şirinevlerde yakaladım önüne kırdım indim arabadan,bana diyor ki abi seni görmedim adama bağır çağır tüm trafiği kitledim,
Minübüs şöforü özürler üstüne özürler sonra ya sabır dedim bastım gittim.