Ramazan, Oruç ve Motor

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu sene ki Ramazan ' dan bişey anlayan var mı :silent: Oruç da tuttum aslında ama çok hızlı geçti ( başında 3 gün tuttum Ortasında 3 gün tutacaktım dayanamadım ortasında 1 gün tuttum. Sonundada tutacağım 1 gün ) :cherry:

Bu sene ki Ramazan ' dan bişey anlayan var mı :silent: Oruç da tuttum aslında ama çok hızlı geçti ( başında 3 gün tuttum Ortasında 3 gün tutacaktım dayanamadım ortasında 1 gün tuttum. Sonundada tutacağım 1 gün ) :cherry:

evet ben anladım gelde birde bana sor nasıl 25 gun can çekiştiğimi :p töbe töbee günaha sokuyon beni :D

2006 da açmıştım bu konuyu.

Yıl 2009 oldu ve Ramazan ayı şimdi daha da sıcak !

Üstelilk günler daha da uzun.

Aman çok dikkat !

evte motor üzerinde daha dikkatli olma lazım
hele de ilk 3 ,5 gün alışana kadar .

vırak gidpnu masada uyucam şimdi yarabbim klima sonra. elimi kaldırmak istemiyorum. hatta sahurda içtiğim suyu şuan çiş olarak geri atmıyorum onla idare ediyorum işediğim an susuz kalacam :D:D:D:D:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayrılı ramazanlar allah yardımcımız olsun relax olmakta fayda var :)

Süper Moderatör (BBRR)
Oruç tutup sıcakta dışarı çıkacaklar .. vicut ciddi anlamda su kaybedecek özelikle kalp ve şeker hastaları durumdan çok daha fazla etkilenecekler bu yüzden aman dikkat.. Sağlığı elvermeyenler inat etmesin dinimiz bununda çıkar yolunu göstermiş durumu olana ..kolaylıklar dini güzelikler dini işte bu yüzden bi inat uğruna sevdiklerimizi üzmeye hiç gerek yok ..tüm MT ailesine hayırlara vesile olması dileğiyle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar