ramazan öncesi son macera flimli

bravo size ve minilere yine zevkli bi gün geçirmişsiniz.:cat:

dostum sen yeterki iste avcılara gel beni bul ben seni burda zıplatırım istediğin kadar ama makinan dayanmayabilir sonra demedi deme.
şaka yapmıyorum beni bul ve bak ne güzel kros pisti var benim burda.

dostum bu sayılmaz önce ben davet etmiştim benim davetimin üstüne davet olurmu:p

ya olmadı kadir abi hani benim cıkış videoları koymamışsın

olum görmedinmi zaten sorun çıktı son dört filim açılmıyor onun sebebini araştırda bana haber ver

kadir usta gene tozu dumana katmışsınız ben sizlerle olmasamda resimlere bakarak gitmiş gibi oldum.elinize sağlık.

bu çok ani oldu o yüzden haber veremedik sana bir dahaki sefere

Son düzenleme:
tamamdır patron hemen araştırıyorum bende anlamadım bilen varsa ses versin videoların bir kısmı forumda cıkmıyor

Abi süpersiniz ya. Videoların hepsini izledim, hakikaten izlerkende eylendim...
Paylaşım için teşekkürler. Devamını bekliyorum...

Son düzenleme:
çook güzel olmuş...tebrikler...maknalrın hakkını wermişsiniz

eline sağlık

çok harika bir gezide sizin ile güzellikleri paylaşmak beni mutlu etti tüm krosçu arkadaşlara selam olsun
resimler için ayrıyeten teşekkürler:cat:

Kadir Abi Tekerinize sağlık yine harzamanki gibi harikasınız devamında inşallah birlikte gideriz benim izini pazara almam gerek acilen
Tüm dostlara selam olsun

çok harika bir gezide sizin ile güzellikleri paylaşmak beni mutlu etti tüm krosçu arkadaşlara selam olsun
resimler için ayrıyeten teşekkürler:cat:

aleyküm selam ilhancıgım katılımın artması dilegiyle

Kadir Abi Tekerinize sağlık yine harzamanki gibi harikasınız devamında inşallah birlikte gideriz benim izini pazara almam gerek acilen
Tüm dostlara selam olsun

aleyküm selam yasincigim şu hafta iznini pazara alırsın inşallah

Son düzenleme:
Kadir abi eline sağlık,bu eğlenceli faaliyetler için teşekkürler tüm kroscuları bekleriz faaliyetlere, makinaları toprağa vurmadan mutlu olmuyorlar asfaltta değil toprakta varız diyorum...:) abi birde bidahakine birilari benide ceksin ahaliye malzeme oluyoz ...:)

Kadir abi eline sağlık,bu eğlenceli faaliyetler için teşekkürler tüm kroscuları bekleriz faaliyetlere, makinaları toprağa vurmadan mutlu olmuyorlar asfaltta değil toprakta varız diyorum...:) abi birde bidahakine birilari benide ceksin ahaliye malzeme oluyoz ...:)

sen kamerayı birilerine verirsen tabiki çekerler

herkese iyi akşamlar.ben gezinin katılımcıları olan süper minilerin en büyüğü furkanım.derslerimin yoğunluğundan dolayı ancak şimdi fırsat bulabildim ilgilenen herkese teşekkür ederim.ama bizim filimlerin yüklemesi sırasında sorun oluşmuş filimlerimiz açılmıyor.açılan linkten ekranı en alta kaydırın (Your Account)yazısının altından videosu tıklarsanız tüm filimlerimiz açılır.iyi seyirler

Croscular Siz Bizi Geçtiniz Abi Kabul Ediyorum Ve Itiraf Ediyorum.harikasiniz Adanaya Geldiyimde Sizinle Görüşmek Isterim özelden Yazişsak Iyi Olur

Croscular Siz Bizi Geçtiniz Abi Kabul Ediyorum Ve Itiraf Ediyorum.harikasiniz Adanaya Geldiyimde Sizinle Görüşmek Isterim özelden Yazişsak Iyi Olur

komşu ilgin ve begenin için sagol uzun zamandır görüşemedik inşallah iyisindir senin yeni resimdeki motor adem abinin motoruna benziyor omu acaba nezaman istersen görüşelim

arkadaşlar ben yetişemedim bu geziye fakat seyrettikten sonra inanın o kadar üzüldüm ki manzarayı gördükten sonra konuşturmuşun yine kadir baba yırtmışın dagları taşları güzel bir gezi olmuş motorunuza saglık .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar