Selamun aleyküm.yüce abi herif harbiden rahatsız olmuş...:cat:
sistem acayip değil sevgili arkadaşım harika adamların yaptıiı her iş harika eksiksiz ve mükemmel...:cat:
ben de buna benzer bir yorum yazacaktım ama vazgeçtim sonradan :mrgreen::mrgreen:
ben yolları kastetmiştim,
motora gelince durmuyor ve kontrol edilmiyor. virajlarda gaz açıp yanlamya çalışıyor ama motor aniden saga sola atıyor kendini kullanan bile korkuyor. araçlara yaklaşamıyor çünkü alet durmuyor. o çaptaki bir lastiğe nasıl bir frenleme yapabilirdi oda tartışılır ama hiç bir zaman R1 gibi durmayacağı kesin.
Piyanist sen olayları tamamen karıştırmışsın bence bidaha oku yazılanları![]()
ben de buna benzer bir yorum yazacaktım ama vazgeçtim sonradan :mrgreen::mrgreen:
üretim çok güzeldir . yeni fikirlerin önü kapanmasın.
Selamun aleyküm.yüce abi herif harbiden rahatsız olmuş...:cat:
İnsanların neyi ne maksatla yazdığını bilemeyiz. Espiri mi yapmış, bizim düşünemediğimiz bir başka nedenden midir, yoksa bu tarz latifeli ifade tarzı mı var, gibi değişik sebepler olabilir. Bazen değişik açılardan bakıldığında aynı şey hem doğru hem de yanlış olabilir. Kimi bu açıdan kimi de diğer açıdan görebilir, her ikisi de doğru olabilir. Saygı duymak lazım. Yoksa istemeden kişileri olmayan bir şeyden dolayı suçlar duruma düşebilir, boşu boşuna birbirimizi kırarız. Mümkün mertebe hoş görü ile yaklaşmak lazım.
Herkese saygı ve sevgilerimle...
arif kardeşimizde bu tarz bir çalışma yaptığı için konuya yorum yapan herkesten olumlu yorum yapmasını bekliyor "emeğe saygı" diyerek ama bu malesef imkansız.
herkes her emek verilen şeyi beğenmek yada olumlu eleştirmek zorunda değil eğer böyle yapıyorsada yağcılık, samimiyetsilik ve eyyamcılık olur.
yeri gelir eşimizin, anamızın yaptığı yemeği bile beğenmiyip eleştiririz. toplum olarak herşeyi beğenirsek zaten ileriye gidemez ve gelişemeyiz.
arif kardeş, bırakta herkes istediği yorumu yapsın, neden böyle bir misyon yüklenip her cvp tan alıntı yapıp insanları sözüm ona kibar bir uslubla azarlıyosun?
ayrıca birçok şeyide doğru okumadan eleştirmişsin, yazılanları güzelce oku sonra insanlara çıkş ok...
ayvallah sevgili arkadaşım konuyu okumamış olarak algıladığın olay ,konuyu defalarca gözden geçirdim ayrıca sende bir yanlış yapmışsınismim arif değil irfan dır,herkez kendince bir şeyler paylaşmaya çalışıyor dağarcığı yettiğince ,kimseyi azarlamak küçümsemek,değil maksadım,artı olarak benim yaptığımı düşündüğün hatayı yapıyorlar okumuyorlar, burada bir arkadaşlar topluluğu gibiyiz sonucen hepimiz ortak bir noktada buluşuyoruz doğrumu? motosiklet ve tartışmaya çalıştığım konu konunun dışı bir konu ,insanlar beğenir yada beğenmez ayvallah diyorum yine olmuyor fakat bu işle uğraşana adama sende dahil (rahatsız,akıl yetmezliği tarzı,aptal tarzı bir yorum yazarsan) birileri buna tepki verir demek istiyorum olay bundan ibarettir ayrıca misyon edinme işide eğer aynı tarz yorum yapan başka bir insan görsem misyonum aynen devam edecektir ,bence sen dikkatlice bir kez daha gözden geçir ve tam olarak neye kilitlendiğimi göreceğinden eminim ,yinede alıntı yaparak başkalarına yorum yazmada da bir sorun görmüyorum ,sorun olsaydı böyle bir özelliği sayfaya koymazlardı sanırım neyse konuyu uzatmaya gerek yok
polomiğe girmeyede senin bana anlatmak istediğin tarzda eleştiriye kızan bir insan olsaydım bu yorumları yazanlara silah çekmem lazımdı o zaman ,okumak diyoruz buyrun üşenmezsen gir bak oku sonra yine tartışalım saygılar...
http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/87327-400-cc-suzuki-el-yapimi-buggy.html
seni tanımadığım için irfan yerine ismini arif olarak telafuz etmem yanlış değilde tahmin eksikiliğidir. ama eyvallah kelimesine ayvallah diyerek yanlışı yine sen yapmışsın. türkçede ayvallah diye bir kelime malesef yok.
birşey yazarken noktalama kurallarına dikkat ederek yazarsan ne demek istediğini daha iyi anlarız. yazdığın şeyin ne başı, nede sonu belli resmen çorba gibi olmuş.
senin açtığın buggy topiğinide okudum, kendine göre emek verip birşeyler ortaya çıkarmışsınki bu çok güzel ama ben yada başkası bunu beğenmek yada hep olumlu şeyler yazmak zorunda değiliz(!)
sen bu topic üzerinden kendi açtığın buggy topiğine resmen pirim yaptırmaya çalışarak ( elin gavuru yapmış ama bakın bende yaptım der gibi) her yanıtında kendi topiğinin linkini kopyalıyıp oku demişsin.
sonuç: herkes maksatını aşmadan eleştirme hakkına sahiptir. kimsenin ne seni, ne beni, nede başka birşeyi beğenmek yada pofpoflamak gibi br zorunluluğu yok.
bu arada senin yaptığın buggy de pek başarılı bulmadığımı söyleyerek eleştiri hakkımı nasıl kullandığımı sanada göstermek istiyorum :cat: (kimsenin zorlamasıyla birşeyi beğendim diyecek kadar kişilksiz biri değilim, özür dilerim)
sevgili arkadaşım benim hatam varsa yüzüme söylenmesini yeğlerim evet yazdıklarımda noktalama virgül vs, hatalarım var,öğreneceğim inşallah, ben bu buggy işinin ticaretini yapıyor olsaydım söylediklerinde haklıydın ben yapacağım pirimi zaten gerçek hayatta yapmış bulunmaktayım,
şu sözünde doğrudur evet aynen algıladığın gibi (elin gavuru yapmış bunu bende yaptım) ve bununlada gurur duyuyorum yapabiliyorsan aynen anladığın gibi sen daha iyisini yap bende seni tebrik edeyim eleştireyim.
Tabiki senin söylediğin doğru( herkes maksadını aşmadan eleştirmeli ) değilmi ? adam kalkmış utanmasa bu işle uğraşanlar manyak diyecek, bu konu ile alakalı bizzat ta sana özelden mesaj attım, bunamı müsade etmemi bekliyorsun?
Olayı dramatize etmeye gerek yok ,eyvallah kelimesi türkçede vardır yada yoktur ama kullanılan bir kelimedir bunu türkiyede öğrendim, ben kendimden uydurmadım.
Lakin yaptığım arabanın beğenmediğin yerinide söyleseydin bir sonrakinde aynı hatayı yapmazdım diye düşünüyorum.
Kısacası yazmaktan sıkılmış durumdayım sürçü lisan ettiysem affola diyor konuyla alakalı, kimse şahsıma hakaret etmediği sürece bu sayfada kimseye yorum yazmıyorum sağlıcakla...
söylediklerimi anlamış olman ve hatanı kabul etmende güzel bir şey, sana bu erdemliliğinden ötürü tşk ederim...
@piyanist_irf
Ne kullanıyorsanız aynısından istiyorum.