eftelya Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 17 Mar 2008 Mesajlar 1,647 6 Nis 2008 #21 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. rafadan kelimesinin nerden geldiği hakkında fikrim yok ama sözlük anlamının '' az pişmiş '' olduğunu biliyorum. canım çektiiii:mrgreen:
rafadan kelimesinin nerden geldiği hakkında fikrim yok ama sözlük anlamının '' az pişmiş '' olduğunu biliyorum. canım çektiiii:mrgreen:
honda.cbr.125 Katılım 20 Mar 2007 Mesajlar 193 6 Nis 2008 #22 Khutuck' Alıntı: Yahu hala mı cevap yok Genişletmek için tıkla ... abi motoru tam olarak isitmazsan rafadan olur ben bole dusundum:cat: iyy dagittim ice bnde :S Son düzenleme: 6 Nis 2008
Khutuck' Alıntı: Yahu hala mı cevap yok Genişletmek için tıkla ... abi motoru tam olarak isitmazsan rafadan olur ben bole dusundum:cat: iyy dagittim ice bnde :S
A asfalt meleği Katılım 11 Tem 2007 Mesajlar 2,824 6 Nis 2008 #23 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. yok baktım bi sürü yere ama bulamadım bi açıklama..