Radara girip aşırı hız cezası yediniz mi?Anket...

havaalanından floryaya giden yolda 107 km hızla girmişim radara gerçi ben daha fazla gittiğimi hatırlıorum, 222 ytl ceza kesmişlerdi, tabi arabayla, motorla daha fazla olurdu hehralde limit aşagıda oldufgu için
bu arada aklıma şu geldi, gçeenb gün bagdat caddesinde kasksızım diye durdurdu motorlu bi polis, arkamda kız arkdş vardı işte nasihat veriyodu bak giderken ilk uçan arkadaki olur fln, bende dedim abi bakma racing fln ama 30-40ı gçemiyom tın tın geziyorum vs. dedim,ehliyet sorgulaamda ceza puanım 20 çıktı, dedi 20'mi mi? naptın sen böle 20 olmuş dedi, dedim abi bi HIZ cezam var =)

Son düzenleme:
Gectigimiz pazartesi günü Mersin'den Adanadaki işyerime motorlar geldim. Mersin Adana arasında radar neredeyse hiç eksik olmuyor. Arada bir 110 a kadar cıktım. Cogunlukla 90-95 ile gittim. 3 tane cevirme bölgesi gectim ama durdurmadılar... Adanalı ve Mersinli arkadaşlar iyi bilirler... (Otobana cıkmamışdım)

durdurmuyorlar artık :)

adrese fotoğraf ile postalıyorlar:cat:

gördüğüm kadarıyla, 90km gibi bi hızla radara yakalansak bile aşırı fazla ceza ödüyoruz.O yüzden çok dikkatli olmak lazım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
70 +7 (% 10 istisna) 77 km ile şehirlerarası yolda gidebilirsiniz
Ama 78 olursa ceza
91 olursa katmerli ceza.

Motosikleti
Dl650vstorm
motosikletler için şehir içi 50 km.
şehir dışı 70 km.
otoban 80 km.
yasal sınır bu şekilde ..maalesef..:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar