Racinge giriş

Merhaba.Ben racing motora bir baslangıc yapmak istiyorum,daha önceden motosiklet kullanmışlığım var.Polis okulunda okuyorum ve okulum bu yaz bitiyor,okul biter bitmez bi racing motora baslangıç yapmak istiyorum.Biraz araştırma yaptım.Mesela Honda cbr125,Aprilia rs250,Hyosung GT250 bu motorlar iligimi cekti. 0 km bir motor almak istiyorum o yüzden rs250 zor gibi, Honda cbr125 geciş motoru olarak en uygunu gibi görünüyor.Acaba Hyosung gt250 alsam bir geciş olarak uygunmudur bana görüşlerinizi bildirebilirmisiniz
(Bu arada yeniyim konu inş. doğru yerdedir :) )

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
düşüncen çok güzel bence en uygunu cbr 125 olur çünkü satılması diyerlerinde biraz daha kolaydır honda olduğu için de sağlam motordu ama granajlı motor düştüğünde sana bir sürü masraf açabilir ybr 125 de dşünebilirsin ama cbr 125 de görüntü var : ) seçim senin yha cbr 125 le başla yada ybr 125

racing ve chopperlerda görüntü önemlidir, o yüzden hyosung daha cazip gibi geldi bana ama bir yıldan daha kısa süre kullanıp satarım diyorsan ikinci el al ama garantisi devam eden bir ikinci el bulmaya çalış.

Merhaba.Ben racing motora bir baslangıc yapmak istiyorum,daha önceden motosiklet kullanmışlığım var.Polis okulunda okuyorum ve okulum bu yaz bitiyor,okul biter bitmez bi racing motora baslangıç yapmak istiyorum.Biraz araştırma yaptım.Mesela Honda cbr125,Aprilia rs250,Hyosung GT250 bu motorlar iligimi cekti. 0 km bir motor almak istiyorum o yüzden rs250 zor gibi, Honda cbr125 geciş motoru olarak en uygunu gibi görünüyor.Acaba Hyosung gt250 alsam bir geciş olarak uygunmudur bana görüşlerinizi bildirebilirmisiniz
(Bu arada yeniyim konu inş. doğru yerdedir :) )

Hem CBR hem GT250R ın başlangıç olarak fazlasıyla tercih edilen motorlar olduğunu biliyorum. O açıdan bir sıkıntın olmasın, seç birisini.

Ama RS250 için başlangıç motoru dersen motoru çoook üzersin. Ve eğer bir tane bulup da bana haber etmezsen beni de çoook üzersin:):cat:

Hem CBR hem GT250R ın başlangıç olarak fazlasıyla tercih edilen motorlar olduğunu biliyorum. O açıdan bir sıkıntın olmasın, seç birisini.

Ama RS250 için başlangıç motoru dersen motoru çoook üzersin. Ve eğer bir tane bulup da bana haber etmezsen beni de çoook üzersin:):cat:

motorda yeni sayılırım bilemedim :) zaten söylenenlere görede bulunması imkansız gibi görünüyo:)

motorda yeni sayılırım bilemedim :) zaten söylenenlere görede bulunması imkansız gibi görünüyo:)

O motorun hastasıyım desem bilmiyorum az mı söylemiş olurum. Ben şahsen 2 zamanlılara apayrı, çok özel bir ilgi ve yaşatma hevesi duyuyorum...Çok eski bir motorcu olmadığım için belki asıl efsane 2 zamanlıları kaçırmış olabilirim. Ancak Naked tarzım olmasına rağmen RS250 benim için 2 zamanlıların "Kara şimşek" i konumunda:) Ancak artık türkiye bulsamda almaktan vazgeçtim gibi. Motordan anlayan birini bulacan ve parça sıkıntını internetten sağlıyacaksın. Hadi onu da geçtim koymak istiyeceğin kaliteli, gerçekten 2 zamanlı için üretilmiş motor yağı arasan onu bile bulamıyorsun ülkemizde:pr:. Motoru alıp gözümün önünde çürümesini de istemem...Dayanamam.:salut::salut:

kesinlikler hoyosung gt 250 r hem güçlü motor 30hp , hemde ileride alacağın 110 hp lik racingi kontürol etmek için ön bilgin olur.

honda cbf 150 almanı tavsiye ederim . hem cbr 125 kadar pahallı degil.. yemde kullanımı çok rahat ve ekonomik... racing görüntüsü olmasaa motosiklet kullanmayı önemli ölcüde ögretir daha sonra paranı biriktirip diledigin motora dogru geçişler yapabilirsin .. ben şahsen iş durumları yüzünden bir adet cbf 150 alamıyorum .. şuan alsam 1 depoyle 400 km yapmanın özgürlügü ile heryere gidesim gelirdi.. zx-12r var ve evde yatıyo ..:)

aynı şekilde bende yeni bir motosiklet sevdalısıyım, aslında motosiklet sevdam uzun yıllardır var ama aralık gibi bir motosiklet almak istiyorum. Hyosung GT 250R ' ında 2006 ve altı modelleri çok sorun çıkartıyor diye duydum, ne kadar doğru bilmiyorum tabi ama ondan pek sıcak bakmıyorum,Honda CBR 125R konusunda da emin değilim çok estetik bir motor ama fazla ince geliyor. asıl istediğim motor Yamaha YZF 125r biraz R1 çakması gibi ama görünüş için çok ideal. çok kararsızım başka sunabileceğiniz bir teklif varsa ısrarla bekliyorum.

şimdiye kadar racing e başlayan ve kısıtlı bütçesi olan herkese 0km GT250R önerdim.

honda nın kalitesini bulamazsın ama kullanan arkadaşlardan aldığım verilere göre verdiğin fityata göre son derece başarılı motor.

aynı şekilde bende yeni bir motosiklet sevdalısıyım, aslında motosiklet sevdam uzun yıllardır var ama aralık gibi bir motosiklet almak istiyorum. Hyosung GT 250R ' ında 2006 ve altı modelleri çok sorun çıkartıyor diye duydum, ne kadar doğru bilmiyorum tabi ama ondan pek sıcak bakmıyorum,Honda CBR 125R konusunda da emin değilim çok estetik bir motor ama fazla ince geliyor. asıl istediğim motor Yamaha YZF 125r biraz R1 çakması gibi ama görünüş için çok ideal. çok kararsızım başka sunabileceğiniz bir teklif varsa ısrarla bekliyorum.

Megelli ni 125 lik leri var. Megelli 125 sport diye aratabilirsin. Buarada tavsiye ediyorum demedim. Tecrübe etmedim çünkü. Sadece alternatif işte...

megelli yi hiç bilmiyordum bak iyi oldu bunuda öğrendiğim. yalnız merak ettiğim birşey var hyosun gt 250 r ile kanuni st nin gt 250 r ı aynı motor fakat kanuni neden daha pahalı.

herkeze yorumları için tşkrler az biraz düşüncelerim netleşti ;)

Racing'e hiç girme diyeceğim kızacaklar bana. Ben yine de diyeyim: "Racing'e hiç girme".

Nedenlerini tahmin ediyorsundur, uzun uzun anlatmama gerek yok. CBF 150 veya YBR 125ile başla, sonra zevkine uygun bir tarzla devam edersin.

Bunların arasında en uyugnu Hyo 250'dir.CBR bisiklet gibi,iriysen üstünde komik durabilirsin.Hyo oldukça cüsseli bir motosiklettir ve seni daha çok taşır...CBR'nin gücünden hemen sıkılabilirsin.

Racing'e hiç girme diyeceğim kızacaklar bana. Ben yine de diyeyim: "Racing'e hiç girme".

Nedenlerini tahmin ediyorsundur, uzun uzun anlatmama gerek yok. CBF 150 veya YBR 125ile başla, sonra zevkine uygun bir tarzla devam edersin.

neden öyle dedin :silent: yani ne acıdan anlayamadım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:01 ----------

Bunların arasında en uyugnu Hyo 250'dir.CBR bisiklet gibi,iriysen üstünde komik durabilirsin.Hyo oldukça cüsseli bir motosiklettir ve seni daha çok taşır...CBR'nin gücünden hemen sıkılabilirsin.

cbr de birkez daha düşünmemimn nedenide bu küçük gözüküyor

Bence en güzeli ninja 250 ben onu almaya karar verdim.:) Bilmiyorum diğer arkadaşlar ne der bu duruma hyosung 250 alacağına ninja 250 al derim daha mantıklı geliyor bana maddi açıdan uçurum denecek kadar fark yok zaten.:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar